Tero Tiittanen palaa Pihlajakadulle – näyttelijältä paljonpuhuva kommentti Sergei Kuulan käänteistä: "Kevyttä hassuttelua ei ole tulossa"

4:24
Videolla Tiittanen kertoo, mitä hänen elämässä on tapahtunut Salkkareiden jälkeen.

Sergei Kuulan hahmo palaa Pihlajakadulle Salkkareiden spin-off-sarjassa Pihlajasadussa.

Salatut elämät -sarjan spin-off Pihlajasatu palaa ruutuun kolmannen tuotantokauden uusin jaksoin kesäkuussa.

Sarjassa Ulla Taalasmaan (Maija-Liisa Peuhu) kristallipalloon kurkistaa myös Helena Kuula (Anneli Ranta), ja sitä myötä sarjaan palaavat myös Helenan pojat, Sebastian (Jarkko Nyman) ja Sergei (Tero Tiittanen). Tiittasen mukaan kyseessä oli hyvin mieluisa projekti.

– Hauskaahan se oli! Kuin kotiinsa olisi palannut! Tuttu porukka ja roolikin oli sama, vaikka Pihlajasatu on vähän toinen todellisuus, Tiittanen kommentoi MTV Uutisille.

Tiittanen otti kevään mittaan tehtäväkseen viihdyttää seuraajiaan sosiaalisessa mediassa koronakriisin keskellä. Pihlajasadussa luvassa on kuitenkin hassuttelun sijaan totisempaa meininkiä.

– Kevyttä hassutteluahan ei ole tulossa, vaan aika tiukkaa tavaraa niin sanotusti, näyttelijä raottaa Kuulan perheen käänteitä.

Rikollisiin kuvioihin kietoutunut Sergei Kuula poistui Salkkareista dramaattisesti muutama vuosi sitten, kun tämän pakoauto räjähti. Sergeitä kuitenkin nähtiin sarjassa lyhyesti vielä vuosina 2018 ja 2019. 

Tiittanen myöntää, ettei Salkkareiden käänteitä ole lähdön jälkeen tullut juuri seurattua.

Mitä näyttelijän elämässä on tapahtunut Salkkareiden jälkeen ja kuinka poikkeuksellinen kevät sujui? Katso haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Pihlajasatu nähdään MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin 29.6. klo 19.30 alkaen!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja