Mainos
Mainos

Säkenöiden pikkujoulukauteen: Valmistaudu juhlasesonkiin piilolinsseillä

Oletko valmiina pikkujoulukauteen? Pikkujouluhumun lähestyessä on aika kaivaa kauden kimaltavimmat asusteet esiin, sipaista joulunpunaista huuliin ja valmistautua aamuun saakka kestäviin juhliin.

Pikkujoulukauden alla kalenterit täyttyvät nopeasti ystäväporukoiden, työpaikan ja harrastuspiirien yhteisistä illanistujaisista. Vilkkaaseen juhlakauteen kannattaa valmistautua ajoissa, jottei kiire pääse yllättämään toimistolookista iltamenoihin valmistautuessa.

Vaihda arkilasit räväkämpiin silmälaseihin tai tuo silmäsi esiin piilareilla ja loista juhlameikissäsi. Piilarit sopivat täydellisesti juhlahumuun, sillä ne käyvät asuun kuin asuun ja pysyvät menossa mukana, vaikka tanssijalkaa alkaisi vipattamaan.

Toisin kuin moni luulee, piilolinsseistä löytyy sopiva vaihtoehto lähes kaikille. Piilareilla voidaan korjata myös hajataittoa ja niitä on saatavilla monitehoisinakin.

Korosta katsettasi tai yllätä värillisillä piilolinsseillä

Tottuneelle silmälasienkäyttäjälle piilolinssit tuovat vaihtelua omaan lookiin.

Räväkät rillit vai sähäkät piilarit – kumpi on sinun valintasi?

 • Juhlia varten voi myös valita arkisilmälaseja räväkämmät vaihtoehdot. Psst… Nissenin talven uutuudet ovat juuri saapuneet myymälöihin!
 • Arkilookista poikkeavilla laseilla saa heti lisättyä asennetta omaan juhlalookiin.
 • Piilolinsseiksi voit valita myös värilliset linssit, joilla voit korostaa silmien omaa sävyä tai vaihtaa väriä uuteen.
 • Lue lisää piilolinssien valinnasta täältä.

Näyttävä juhlameikki pääsee oikeuksiinsa, kun silmälasien sijaan valitaankin piilolinssit. Piilolinssit tuovat juhlameikin paremmin esille, kun säihkyvät silmät eivät jää lasien taakse piiloon.

Piilarit ovat huolettomat ja sopivat myös asuun kuin asuun – juhlalookkia suunnitellessa ei tarvitse miettiä laisinkaan, millaiset asusteet sopivat yhteen silmälasikehysten kanssa. Varalinssitkin mahtuvat näppärästi käsilaukkuun.

Piilarien avulla pikkujoululookissa voi myös revitellä! Värilliset piilolinssit muuttavat koko lookin hetkessä tuoden ilmeeseen uutta säihkettä. Värillisillä linsseillä voi joko korostaa omaa luonnollista silmien sävyä tai vaihtaa väriä kokonaan.

Kertakäyttöiset vai jatkuvakäyttöiset?

Piilareita valittaessa kannattaa ottaa huomioon, minkälaiseen käyttöön niitä kaivataan.

Kertakäyttöpiilarit ovat pikkujouluhuumaan ehdottomasti helpoin ja huolettomin vaihtoehto: voit ottaa ne suoraan pakkauksesta käyttöön, eikä niitä tarvitse käytön jälkeen hoitaa tai huoltaa, vaan ne heitetään suoraan roskiin.

Kuukausilinssit ovat puolestaan kovimman bilehileen vaihtoehto, kun juhlia riittää juhlien perään. Jatkuvakäyttöisiä kuukausilinssejä on mahdollista käyttää jopa nukkuessa, mikä tekee piilareiden käytöstä todella helppoa.

Kosteuttavat silmätipat pitävät silmät virkeinä

Kostutustuotteet ovat ihana apu kaikille kuiville ja ärtyneille silmille. Pitkän päivän jälkeen tai pikkutunneille kestäneen juhlinnan vuoksi silmät voivat kaivata kosteutusta myös seuraavana aamuna.

Piilolinssejä käyttänyt tietää, että silmät saattavat toisinaan kuivua linssien käytöstä. Kostutustuotteet tekevät myös piilolinssien käytöstä miellyttävämpää ja siksi valveutunut pikkujoulujuhlija varautuukin iltaan kosteuttavilla silmätipoilla tai -suihkeilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.