Ruusun terälehtiä ja lempeitä tunnelmia! Love Island -villassa kauden toinen sviittiyö

First Look 9.9.2021 1:28
Katso esimakua illan jaksosta!

Love Island Suomi -jaksossa on luvassa lempeitä tunteita. 

Love Island Suomi -sarjan tulevassa jaksossa nähdään hempeilyä.

Eeli ja Salli saivat saarelaisten äänestyksessä mahdollisuuden yksityiseen sviittiyöhön. Romanttinen ilta alkaa kuohuvan kippistelyllä. Sviittiin saapuminen saa heidät ihastelemaan omaa privaattia lemmenpesää. Ruusun terälehdet sängyllä ja katon taivasnäkymät virittävät pariskunnan lempeisiin tunnelmiin. 

– Mä olen vähän tykästynyt suhun, sviitissä avaudutaan. 

Myös muut parit käyvät illan pimetessä keskusteluja suhteistaan. Rosa tunnustaa Mikolle olevansa hitaasti syttyvää sorttia. Mikko arvelee, että Rosa on varautunut uusien kanssa. Rosa antaa ohjeeksi, että pitää olla kärsivällisyyttä hänen kanssaan.

Oona puolestaan tivaa Kimiltä, kuinka romanttinen luonne tämä mahtaakaan olla. Kimi kertoo tykkäävänsä kynttilöiden polttamisesta ja rauhoittavista illoista. Nico kehuu Tatulle, että viimeisimmät keskustelut Kreten kanssa ovat sujuneet vihdoin paremmin. Nico tutkailee myös omaa käyttäytymistään, onko hän ollut tarpeeksi avoin toiselle.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat