Ruotsin tytöt voittivat Suomen Finnkampenissa

Ruotsi otti selvän voiton tyttöjen ottelussa Södertäljessä. Ruotsi aloitti pelin vahvasti ja hallitsi ensimmäistä erää voittaen sen 2-0. Suomi sai ottelun juonesta kiinni toisessa erässä ja loi useita potentiaalisia maalipaikkoja. Tehot jäivät maalipaikoissa kevyiksi ja Ruotsin maalivahti Josephine Lennström piti maalinsa tyhjänä Suomen hyvistä yrityksistä huolimatta.

Suomen maalissa tulevaksi kaudeksi KalPasta APV:hen siirtynyt Susanna Airaksinen hoiti tonttinsa kunnialla.

Kolmannen erän Ruotsi aloitti vahvasti tehden heti erän alkuun kaksi maalia. Suomi jätti ottelusta hyvän kuvan halliten ottelun päätöserää alun kahdesta takaiskumaalista huolimatta.

- Ottelun iso kuva on pelaajilla hyvin hallinnassa, mutta pelin sisällä meidän tarvitsee nostaa laatua ja vaatimustaso tuleviin peleihin ja tapahtumiin, kommentoi joukkueen päävalmentaja Pekka Hämäläinen.

Ruotsi: Erica Grahm, Suomi: Tanja Niskanen

Ruotsi vei voiton myös joukkueiden välisessä tekniikkakilpailussa ottelun erätauoilla. Tekniikkakilpailussa kisailtiin Lyöntilaukauksessa ja luistelunopeudessa.