Mainos

Ruotsalaiskolumnisti MTV3:lle: Taidanpa todistaa taas Suomen MM-kultaa

Aftonbladetin urheilukolumnisti Lasse Anrell ei jätä kiveä kiven päälle Ruotsin kisamenestyksestä ja MM-kisajärjestelyistä Tukholmassa.

– Koko tapahtuma Globenissa oli Ruotsin kannalta täydellinen fiasko sekä joukkueen että järjestelyjen osalta. Surkeaa, pettynyt Anrell tilittää MTV3 Uutisille.

– Järjestäjät eivät saaneet paikalle yleisöä. Edes eilinen ottelu Tsekkiä vastaan ei ollut loppuunmyyty. Se on skandaali. Se ei todellakaan ollut mikään kansanjuhla.

Anrell haukkuu myös enimmäkseen NHL:n tähdistä kootun Ruotsin joukkueen, jonka piti olla "paras kautta aikojen".

– He epäonnistuivat tärkeimmissä otteluissa. Ruotsi "kuoli" muutaman tärkeän fyysisen pelaajan loukkaantumisiin. Jäljelle jäi vain sellaisia, jotka pelaavat "fiiniä" kiekkoa. Silloin edessä on häviö. Jääkiekko on fyysinen urheilulaji, jossa taistellaan elämästä ja kuolemasta. Sellaista ruotsalaiset eivät pelanneet.

Ruotsin tunnetuin urheilukommentaattori ei yleensäkään säästele sanojaan ruotiessaan urheilusaavutuksia. Hän myöntää voivansa kurjasti eilisen Ruotsi-ottelun jälkeen.

Hän katsoi illalla televisiosta Suomen USA-ottelun viimeisen erän ja oli vaikuttunut.

– Se on osoitus mahtavasta moraalista. En olisi uskonut, että he pystyisivät tällaiseen viime vuoden maailmanmestaruuden jälkeen.

Anrell uskoo Suomen joukkueen saaneen eilisestä ottelusta itseluottamusruiskeen, jolla voitetaan Venäjä välierässä ja kulta loppuottelussa.

Anrell ei ole tunnettu kohteliaisuuksista, joten on pakko uskoa, että hän todella ajattelee näin.

– Taidanpa seistä keskellä sinivalkoista yleisömerta ja todistan taas Suomen MM-kultaa - valitettavasti, Anrell huokailee ja nauraa makeasti päälle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.