Mainos

Rukiiset kana-fetaleivät

Rukiiset suolakeksit sopivat täydellisesti halloween-juhliin. Yrteillä maustetut ruisnapit kuorrutetaan juustolla. Kanan lisäksi täytteeseen voi käyttää savulohta, kinkkua tai jauhelihaa.

25 kpl

1 pkt Myllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)

Täyte:
300 g maustamattomia broilerin- tai kalkkunanfileesuikaleita
1½ dl silputtua purjosipulia
1 pss pakastepinaattia (150 g)
1 rkl rypsiöljyä
1 tl yrttisuolaa (esim. Herbamare)
1½ tl rouhittua roseepippuria
½ dl silputtua tuoretta basilikaa
200 g kevyt fetajuustoa tai kreikkalaistyyppistä salaattijuustoa (rasvaa n. 10 %)
150 g voimakasta raastettua kevytjuustoa (rasvaa noin 17 %)

Kauli ruistaikina ohueksi. Ota taikinasta muotilla sydämiä, halkaisijaltaan noin 8 cm. Asettele ne leivinpaperoidulle uunipellille.

Valmista täyte. Paista fileesuikaleet hienonnetun purjosipulin kanssa. Lisää sulatettu ja valutettu pinaatti ja mausta. Sekoita murennettu fetajuusto joukkoon.

Jaa täyte taikinapohjille. Ripottele pinnalle hiukan juustoraastetta. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.

VINKKI: Valmista samalla ohjeella lehteviä kana-fetasydämiä. Käytä pohjiksi Myllyn Paras Lehti- tai Voitaikinaa. Ota taikinalevyistä sydänmuotilla kuvioita (ilman kaulintaa) ja täytä kuten edellä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.