Röyhkeyden huipentuma: Teinipoika osti Playstation 4 -pelikonsolin hedelmänä – yritti samaa temppua heti seuraavana päivänä

19-vuotias nuorukainen on saanut ehdollisen vankeustuomion Ranskassa, kun hän yritti ostaa 340 euron hintaisen Playstation 4 -pelikonsolin hedelmänä. 

Nuorukainen oli punninnut konsolin hedelmävaa'alla, ja saanut siihen hintalapuksi 9,29 euroa. Sen jälkeen hän oli maksanut ostoksensa itsepalvelukassalla ja kävellyt ulos kaupasta, kirjoittaa L'Est Républicain.

Ranskalaismedian Adeliksi nimeämä mies jäi kuitenkin kiinni, kun hän yritti toistaa temppua seuraavana päivänä Montbeliardin kaupungissa.

Rangaistukseksi nuori mies sai neljä kuukautta ehdollista vankeutta. Hän myös menetti vaalikelpoisuuden seuraaviksi viideksi vuodeksi eikä voisi näin ollen halutessaankaan asettua ehdolle seuraaviin paikallis- tai eurovaaleihin. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja