Rouhitut pellavansiemenet

GoGreen Rouhitut Pellavansiemenet ovat herkullisia ja terveellisiä. Niitä voi sekoittaa mysliin, puuroon ja leipätaikinaan. Koska pellavansiemenillä on äärimmäisen hyvä nesteensidontakyky, tulee pellavansiemenleivistä erityisen meheviä.

+ Proteiinin lähde

+ Runsaskuituinen

Ravintosisältö

Energiaa 2130 kJ/520 kcal
Rasvaa 42 g
josta tyydyttynyttä 3,7 g
Hiilihydraattia 1,6 g
josta sokereita 1,6 g
Ravintokutua 27 g
Proteiinia 19 g
Suolaa 0,075 g
Rautaa 5,7 mg (40%*)
*% päivän saantisuosituksesta

Alkuperämaa: Ruotsi.

Valmistus

GoGreen Rouhitut pellavansiemenet ovat herkullisia ja terveellisiä. Niitä voi sekoittaa mysliin, puuroon ja leipätaikinaan. Koska pellavansiemenillä on äärimmäisen hyvä nesteensidontakyky, tulee pellavansiemenleivistä erityisen meheviä. Pellavansiemenet sisältävät linamariiniksi kutsuttua ainetta, jonka keho pilkkoo sinihapoksi. Pellavansiemeniä ei siis saa syödä liikaa, sillä niiden nauttiminen voi johtaa myrkytystilaan, mutta oikein annosteltuina pellavansiemenillä on edullinen vaikutus niin vatsaan kuin suolistoonkin. Sopiva päivittäinen annos on 1-3 rkl.

Artikkelin tarjoaa: GoGreen

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja