Rosanna Kuljun päivä sai yllättävän käänteen – auton keulasta nousi valtavasti savua: "Yritin järkeillä, että polttoaineen haju johtuisi…"

8:32
Minkälaista on nykyajan missin arki? Miss Helsinki -kisan järjestäjä Rosanna Kulju kertoo

Rosanna Kuljun ystävä riensi nopeasti apuun, kun auto savusi Helsingin keskustassa.

Somevaikuttaja Rosanna Kulju osti kuukausi sitten oman asunnon Punavuoresta, joka sijaitsee Helsingin kantakaupungissa. Ennen varsinaista muuttoa, Kulju remontoi asunnon lähes lattiasta kattoon itselleen mieluisaksi.

Remontti alkaa olla hiljalleen loppusuoralla, sillä tulevana viikonloppuna Kuljulla on muutto uuteen kotiin. Tällä viikolla oli asunnossa vielä maalaustöitä, jonka vuoksi Kulju lähti hakemaan lisää maalia Tuusulasta.

Matkalla Tuusulaan, Kulju ihmetteli, miksi hänen autossaan haisi polttoaine.

– Olin käynyt juuri tankkaamassa autoni, joten ajattelin, että kenkiin on saattanut tippua dieseliä, Kulju kertoo.

Matka Tuusulaan ja takaisin uudelle kodille sujui ongelmitta, vaikka koko automatkan ajan Kulju pohti ihmeellistä hajua auton sisällä. Totuus valkeni, kun hän sammutti auton ja vei hakemansa maalit uuteen kotiin.

– Auton keulasta nousi valtavasti savua, että ohikulkijatkin ihmettelivät asiaa. Soitin välittömästi ystävälleni, joka tietää autoista.

Kulju ajoi vielä nykyisen kotinsa luo auton parkkiin ja jäi tarkkailemaan tilannetta, ennen kuin ystävä saapui katsomaan autoa.

– Keulasta oli mennyt letku poikki ja sieltä suihkusi dieseliä. Onneksi minulla ei ole bensakäyttöistä autoa, koska silloin olisi voinut käydä hieman huonommin ja auto olisi voinut syttyä tuleen.

– Sain liikkeestä heti uuden letkun ja auto on nyt kunnossa.

Kulju ajelee työnsä puolesta paljon, joten hän ei mennyt paniikkiin tilanteen aikana.

– Yritin järkeillä, että polttoaineen haju johtuisi jostain normaalista asiasta. Kiitos luojalle, että tämä tapahtui minun kotini läheisyydessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja