Rosa Meriläinen räväyttää: Rakastelukohtauksia tanssien

Kirjailija Rosa Meriläinen nähdään tanssiroolissa, joka sisältää rohkeita kohtauksia komeiden miesten syleilyssä.

Tamperetalon Dome-taidetanssiperformanssi mukailee Notre Damen kellonsoittajaa. Rosa nähdään tanssiesityksessä Quasimodon äidin, Destinyn roolissa. Rosa kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille roolin sisältävän useita puolia. Äidin roolin lisäksi nainen nähdään muun muassa noitana ja huoratalon emäntänä.

Roolit sisältävät tanssillisia rakastelukohtauksia. Eroottiset rakastelukohtaukset eivät Rosaa ujostuta, sen sijaan nainen kertoo nauttivansa kauniista, tyylikkäistä nostoista ja syleilyistä.

– Sehän on ihanaa, kun pääsee toteuttamaan iloisia kohtauksia, joissa on positiivista hellyyttä ja eroottista latausta tanssin keinoin. Kukapa aikuinen nainen ei nauttisi eroottissävytteisestä tanssista komeiden miesten keskellä, päivän treenien jälkeen tavoitettu nainen vihjaa.

Eniten tanssiperformanssin taistelukohtauksista nauttiva Rosa kiittelee Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan osallistumista

– En todellakaan ole mikään oikea tanssija, eikä minulla olisi tällaiseen rooliin mitään asiaa ilman Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomaa kokemusta. Tanssitreenien myötä tasapainoni ja voimani ovat kehittyneet.

The Dome saa ensi-iltansa 4. joulukuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja