Rosa Meriläinen: Olen tehnyt yhden täydellisen lapsen, se riittää

Vihreiden ex-kansanedustaja, kirjailija Rosa Meriläinen on tyytyväinen perheensä kokoon.

Rosa Meriläinen elää avoliitossa MTV3:n Mieletön maailma -ohjelmassa nähtävän juontaja Simo Frangénin kanssa. Pariskunnalla on 5-vuotias Frans-poika, mutta perheenlisäystä ei ainakaan Rosan mukaan ole tulossa.

– Olen erittäin tyytyväinen siihen, että olen tehnyt yhden täydellisen lapsen, se riittää, Rosa kertoo MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa.

Mutta voiko koskaan sanoa ei koskaan?

– No en tietenkään voi esimerkiksi sitoutua aborttiin, mutta sanotaanko näin, että perheenlisäys ei ole suunnitteilla, Rosa muotoilee.

Rosa kertoo 5-vuotiaan Fransin olevan iloinen poika, joka harrastaa tanssia ja pitää pienemmistä huolta. Fransin hoitamisen ohella Rosa on keskittynyt kirjoittamiseen. Naisen uuden Hyvät miehet ja herrat! -kirjan julkkareita juhlittiin tiistaina ja seuraava kirja on Rosalla jo työn alla. Päivätöistä nainen ei ole ainakaan tulojen takia joutunut haaveilemaan.

– Kirjoilla ansaitsemisen logiikka menee aina mutkan kautta, mutta perustuloni kerään kolumneita kirjoittamalla ja erilaisilla puhekeikoilla. Ei ole onneksi tarvinnut vielä murehtia päivätöitä, iloinen Rosa summaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja