Roman Eremenko takaisin Huuhkajiin? Teemu Pukki kertoi kantansa iskettyään kympin täyteen EM-karsinnoissa

Huuhkajien maalipyssy Teemu Pukki käänsi katseensa nopeasti jo ensi kesän EM-kisoihin tappiollisen Kreikka-ottelun jälkeen maanantai-iltana. Yksi mielenkiintoinen nimi turnauksen suhteen on Roman Eremenko.   

Dopingsanktionsa kärsinyt Eremenko ei ollut mukana Huuhkajien historiallista karsintamenestystä saavuttaneessa ryhmässä. Hän ei ole kuitenkaan sulkenut ovea maajoukkuepaluulle, ja myös Huuhkajien valmennusjohto on puhunut mahdollisesta paluusta. 

Eremenko on pelannut hyvän kauden Venäjän liigassa, joten pelillinen taso ei ole varmasti kynnyskysymys. 

EM-karsinnoissa kymmenen maalia iskenyt Teemu Pukki tietää Eremenkon kyvyt, ja näkisi taiturin mielellään maajoukkueessa. 

– Olen aina tykännyt pelata "Roman" kanssa. Hän on edelleen huipputasolla ja tekee hyvää tulosta Venäjällä. Minulle kelpaisi pelata Roman kanssa. Saisin sieltä varmasti aika maukkaita syöttöjä, Pukki kommentoi MTV Urheilulle maanantai-iltana. 

Pukki iski myös Suomen ainokaisen karsinnat päättäneessä ottelussa. Huuhkajat hävisi Kreikalle 1-2 vaisuhkon esityksen jälkeen, kun kisapaikka oli varmistunut Liechtenstein-voitolla perjantaina. 

– Perjantaina laitettiin kaikki peliin, jotta saisimme hoidettua homman. Se näkyi kieltämättä tänään. Emme saaneet silmään sitä vaihdetta, joka meillä on ollut näissä karsinnoissa. Voimme totta kai olla ylpeitä siitä, mitä olemme tehneet. Varmaankin vähän aikaa tämä peli harmittaa, mutta kyllä tämä positiivisuudeksi kääntyy aika nopeasti, Pukki summasi.

Teemu Pukki summaa Kreikka-tappion:"Kyllä tämä positiivisuudeksi kääntyy tästä aika nopeasti" 3:23
Teemu Pukki summaa Kreikka-tappion: "Kyllä tämä positiivisuudeksi kääntyy tästä aika nopeasti".

Lue myös:

    Uusimmat