Rokkikukko Herra Ylppö uskoo normaaliin siirtymisen olevan hidasta – fania keikkatauko söi syvältä: "Oli vaikeaa henkisestikin"

7:16
Ravintolarajoitukset höllenivät, mutta eivät poistuneet – MTV vierailee Herra Ylpön rock-keikalla.

Maj Karmasta ja Herra Ylppö & Ihmiset -bändistä tuttu Herra Ylppö kuvailee korona-aikaa sekavaksi. Nyt rajoitukset purkaantuvat pala palalta, mutta Ylppö uskoo paluun vanhaan normaaliin ottavan aikansa.

MTV Uutiset Live kertoo ja näyttää kun tapahtuu. Se on toimitus, joka elää uutispäivää kanssasi.

Seuraa jatkuvaa lähetysvirtaa yhden ruudun kautta osoitteessa mtvuutiset.fi ja mtv.fi.

Keikka sovitaan, perutaan, siirretään, sovitaan uudelleen ja taas perutaan. Näin Herra Ylppö kertoo korona-ajan sujuneen artistin näkökulmasta.

Lauantai-illan (2.10.) loppuunmyytyä keikkaa Helsingin Tavastialla hän odottaakin innolla.

– Taidan riipaista kovan kä…keikan tänään. Onhan se hienoa. Toivottavasti tämä sekava aika päättyy, Ylppö sanoo MTV Uutiset Livelle.

Ylppö kertoo, että hän ainakin aikoo lähteä nousuun rajoitusten vähentyessä. Eilen päättyi tanssi- ja laulukielto ja viimeisistä kokoontumisrajoituksistakin luovuttiin.

– Luulen, että siirtyminen normaaliin on aika hidasta, Ylppö uskoo.

– En usko, että ihmiset ryntäävät lippuluukuille. Jengi vähän aikaa haistelee ja miettii, että uskaltaako mestoille mennä ja lippuja ostaa, Ylppö jatkaa.

"Huomasi omassa hyvinvoinnissa"

Vaikka illan keikka on loppuunmyyty ja Tavastia Ylpölle tuttu paikka, niin hän ei oikein tiedä, kuinka paljon yleisöä on tulossa.

– Eri mestoissa on eri kapasiteetti (käytössä). Kukaan ei tiedä, mikä se kapasiteetti kulloinkin on. Olen lakannut seuraamasta. Koin sen ahdistavaksi. Menen vain lavalle ja hoidetaan homma. Antaa järkevien ihmisten miettiä tilanne, Ylppö sanoo.

Yksi Ylppöä Tavastialla odottavista faneista on Ruska Niva, joka jonotti puolitoista tuntia ja on parkkeerannut itsensä eturiviin.

– Se noin puolitoista vuotta oli paha. Oli muutamia keikkoja. Kyllä sen huomasi omassa hyvinvoinnissa. Oli vaikeaa henkisestikin, Niva kertoo MTV Uutiset Livelle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja