Mainos

Robbie Williams menetti talokaupoissa miljoonan – tässä syy

Laulaja Robbie Williams sai kokea karvaasti, että 9,5 miljoonan euron heräteostos on liioittelua jopa julkkisstandardeilla.

36-vuotias kultakurkku osti noin vuosi sitten Englannin maaseudulta kiinteistön, johon kuuluu muun muassa 30 hehtaarin kokoiset tilukset, seitsemän makuuhuoneen kartano, uima-allas, helikopterikenttä, kaksi työntekijöiden asuntoa sekä pieni mökki.

Nyt Williams on päätynyt myymään jättimäisen kartanonsa, josta hän pulitti viime vuonna peräti 9,5 miljoonaa euroa. Laulaja sai kuitenkin talosta enää vain 8,8 miljoonaa. Alle vuoden omistuksesta kertyi siis tappiota huimat 700 000 euroa.

Daily Mail -lehden mukaan Williamsin houkutteli järjettömiin kiinteistökauppoihin alun perin tieto siitä, että kartanon ympärillä kerrottiin olleen merkkejä maapallon ulkopuolisesta elämästä. Lähteiden mukaan esimerkiksi kartanon alueella sijaitseviin peltoihin oli ilmestynyt mystisiä kuvioita.

Yliluonnollisista ilmiöistä innostunut Williams joutui kuitenkin pian pettymään, kun merkkejä maapallon ulkopuolisesta elämästä ei lopulta löytynyt lainkaan. Samalla lopahti myös miljonäärin kiinnostus maaseutuasumista kohtaan.

Williamsin uskotaankin nyt muuttavan asumaan kokonaan Los Angelesiin, missä hänen tyttöystävänsä, malli ja näyttelijä Ayda Field työskentelee.

Katso kuva Robbie Williamssin hulppeasta kartanostatäältä.

Katso millainen asunto Suomessa maksaa yli miljoonanJokakoti.fissä.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.