Rita Tainola pyytää anteeksi Linda Lampeniuksen ikäviä kokemuksia: "Pahoittelut kaikesta"

MTV Uutiset sai haltuunsa kotivideon nuoresta Linda Lampeniuksesta ja Peter Nygårdista – tämä USA:n matka johti nuoren viulistin ”helvettiin” 10:04
Katso video: MTV Uutiset sai haltuunsa kotivideon nuoresta LInda Lampeniuksesta ja Peter Nygådista.

Rita Tainola pahoittelee viulisti Linda Lampeniuksen kokemuksia 90-luvulla.

Viihdetoimittaja Rita Tainola on joutunut viime aikoina kohun silmään Peter Nygård -kytköksiensä kautta.

MTV Uutiset teki maaliskuussa laajan selvityksen, jossa muun muassa viulisti Linda Lampenius kertoi ikävistä kokemuksistaan Nygårdista ja hänet rekrytoineesta manageritoimistosta. Matkalle hän päätyi alunperin Rita Tainolan kautta.

– Sain vasta myöhemmin tietää, että myös Nygård oli osakkaana tässä toimistossa. Chaos Management oli aloittanut toimintansa vain pari kuukautta ennen saapumistani Los Angelesiin. Luulin, että kyseessä olisi ollut arvostettu ja alalla pitkään toiminut toimisto, Lampenius kertoi MTV Uutisille.

– Jouduin myös allekirjoittamaan Nygårdia koskevan vaitiolosopimuksen. Tainola oli paikalla, kun nämä asiat toimeenpantiin asianajotoimisto Susiluodon toimistolla Helsingissä marraskuun lopussa 2001.

"Pahoittelut kaikesta"

Lampenius avautui tänään asiasta Twitterin välityksellä.

Tainola vastasi Lampeniuksen twiittiin olevansa pahoillaan kaikesta, mitä hän on joutunut kokemaan.

– Eiköhän vihelletä peli poikki. Olen jo pahoitellut, että jouduit sitten ongelmiin toimiston kanssa. En vain tiennyt, millaisen sopimuksen teit kun en ollut mukana. Linda, vielä kerran, pahoittelut kaikesta, Tainola kertoo Twitterissä.

Lampenius kiitti Tainolaa jälkeenpäin anteeksipyynnöstä.

Lue myös:

    Uusimmat