Riku Niemisen vaimo näyttelijäperheen arjesta: Työt menevät lomailun edelle

Luojan kiitos! -ohjelmassa mukana oleva näyttelijä Annika Poijärvi joutui useiden odottamattomien tilanteiden keskelle ohjelman kuvauksissa.

Näyttelijä Annika Poijärvellä on takanaan kiireinen kuvausputki Luojan kiitos! -ohjelman kanssa. Riku Niemisen kanssa naimisissa oleva Poijärvi myöntää, että näyttelijäperheessä työt menevät yhteisten lomien edelle.

– Teemme ne duunit, mitä tarjotaan. Kesällä kuvataan esimerkiksi paljon leffoja, joten jos jotain tarjoutuu, niin ei niistä kieltäydy, vaikka lomailukin on kivaa, Poijärvi sanoo.

Hänellä tosin on edessä vapaa kesä, koska kevään viimeisten kuvausten jälkeen työt teatterissa alkavat vasta elokuussa.

– Kesä on sitten ihan lomaa. Kiva päästä vähän mökkeilemään. Ulkoilu ja mökkeily ovat ne asiat, mitä odotan kesässä, Poijärvi iloitsee.

Yksi kohtaus jäi mieleen

Luojan kiitos! -ohjelmassa useat vieraat joutuivat yllättävien tilanteiden eteen, kun he pääsivät mukaan kohtauksiin, joista heillä ei ollut etukäteen mitään tietoa.

Vakinäyttelijänä mukana olleelle Poijärvelle on jäänyt erityisesti mieleen yksi kohtaus, jossa jännitys pysyi yllä loppuun saakka.

– Haastavin oli varmasti koirankoulutuskohtaus. Koirat loivat suuren arvaamattomuuden tunteen, ja oman kuumotuksen loi vielä se, että yksi vakinäyttelijöistä on todella koirapelkoinen. Se oli hirveää, kun harjoituksissa näki, miten paljon Misa (Palander) pelkää. Mietin silloin, että mitäköhän tästä tulee, Poijärvi muistelee.

Myöskään kohtauksessa vieraana ollut näyttelijä Essi Hellén ei kokenut tilannetta mukavaksi, sillä hän ei omien sanojensa mukaan ole eläinihminen.

– Sitä ei kyllä huomannut yhtään. Hän otti roolin todella hyvin. Essi tosin teki äkkinäisiä liikkeitä, joiden takia vähän jännitimme koirien reaktioita, Poijärvi kertoo.


Lue myös:

    Uusimmat