Renny ja Johanna Harlin avaavat elämäänsä sarjassaan: "Kausi on hyvin henkilökohtainen ja paljas"

Renny Harlin esittelee Johanna-vaimolleen Cannesin glamouria – näkivät myös Hollywood-tähtiä 0:43
Renny Harlin esittelee Johanna-vaimolleen Cannesin glamouria – näkivät myös Hollywood-tähtiä

The Harlins -sarjasta alkaa kolmas tuotantokausi.

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johanna Harlinin  elämää seurataan pianThe Harlins -sarjan kolmannella kaudella. 

Kaudella Rennyn työtilaus kolmen The Strangers -elokuvan ohjaajana vie perheen Bratislavaan. Rennyn poika Luukas toimii projektissa apulaisohjaajana ja Johannan aikeena on toimia tuottajana. 

Coco-vauva kulkee mukana kaikkialla, mutta kuinka vauva-arki onnistuu kulisseissa ja Bratislavan kuvausolosuhteissa? Myy-koira on myös menossa mukana. 

Kolmannen kauden teemoina kerrotaan olevan työ- ja perhe-elämän yhdistäminen, äitiys, Rennyn isyys sekä suhteessa Luukakseen että nyt Cocoon ja Luukaksen urakehitys isänsä jalanjäljissä. 

– Meille tämä kolmas kausi on hyvin henkilökohtainen ja paljas. Tuntuu silti hyvältä jakaa vaikeampiakin hetkiä ja näyttää, että elämä ei aina täälläkään ole pelkkää kukkaniityillä tanssimista. Kolmas kerta toden sanoo käy toteen tavoilla, joita emme voineet ennalta edes aavistaa, Renny ja Johanna Harlin kertovat.

– Opettelemme perhe-elämää meidän tyylillä. Coco täyttää päivämme ilolla ja rakkaudella, mutta elokuvaprojektit vaativat enemmän kuin koskaan. Ja tietenkin, taas muutetaan uuteen kotiin. Suuret elämänmuutokset, kasvavat unelmat, onnistumisen hetket ja haasteet käydään kaikki läpi tulevalla kaudella. Kyyneleiltä ei tälläkään kaudella vältytä.

Coco Harlin varasti shown perheen haastattelussa 0:33
Näin Coco Harlin varasti huomion Harlinien perheen Huomenta Suomen haastattelussa.

The Harlins MTV Katsomossa ke 8.11. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon kolme jaksoa ennakkoon. 
Aikasemmat kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat