Tässä on Renny Harlinin uusi Johanna-rakas – näyttävä 26-vuotias brunette yllättää yhdennäköisyydellään mielipiteitä jakavan kuninkaallisen kanssa

8:07
Renny Harlin herkistyi Luokkakokous 3:n kuvausten lopun häämöttäessä: "Nämä näyttelijät ovat kuin perhettä"

Apu-lehden mukaan Renny Harlin seurustelee tällä hetkellä 26-vuotiaan Johanna Kokkilan kanssa. 

Keskiviikkona 11. marraskuuta ilmestyneessä Apu-lehden artikkelissa elokuvaohjaaja Renny Harlin, 61, ilmoitti löytäneensä uuden rakkauden Porista kotoisin olevan projektikehityspäällikön ja kasvatustieteiden maisterin Johanna Kokkilan, 26, kanssa. Pari tapasi toisensa Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa, mihin Kokkila oli hakenut näyttelijäksi.

26-vuotias Kokkila työskenteli aiemmin luokanopettajana. Hän on myös harrastanut muodostelmaluistelua kilpatasolla sekä kilpaillut bikini fitneksessä. Kokkilan Instagram-tililtä selviääkin, että urheilu on yhä lähellä naisen sydäntä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Apu-lehden haastattelussa kerrotaan, että Luokkakokous-kuvausten jälkeen Suomessa Harlin ehdotti Kokkilalle uutta työtä seuraavan elokuvaprojektinsa parissa Bulgariassa. 

– Otin työn vastaan, muutin tänne ja työn lomassa tutustuimme paremmin. Sitten rakastuimme, ja tässä sitä nyt ollaan, Kokkila kertoo lehdelle.

Nainen on jakanut Instagram-tilillään runsaasti kuvia Bulgariasta, joka on tehnyt naiseen selkeästi suuren vaikutuksen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kaunis maa joka muutti elämäni, Kokkila kirjoittaa kuvansa yhteydessä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Luokkakokous-elokuvan kuvauksista Kokkila on jakanut runsaasti materiaalia. Eräässä kuvaassa hän jopa poseeraa nykyisen rakkaansa Harlinin kanssa. Kuvissa Kokkila esiintyy myös elokuvan näyttelijöiden Jaajo Linnonmaan sekä Aku Hirviniemen kanssa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Iloiset kanssanäyttelijät, Kokkila kirjoittaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Huikeita ihmisiä ja huikea projekti, Kokkila toteaa kuvatekstissään otoksen yhteydessä, jossa hän poseeraa Harlinin kainalossa. 

Kokkilan seuraajat ovat sen sijaan pistäneet merkille, että naisella olisi erittäin paljon samaa näköä prinssi Harryn puolison kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Näytät tässä ihan Meghan Marklelta, eräs Kokkilan seuraaja kommentoi. 

Apu-lehden haastattelussa elokuvaohjaaja Harlin kertoo olevansa rakastunut ja aikoo laittaa uuden suhteensa nyt kaiken edelle.

– Olen ensimmäistä kertaa ymmärtänyt, että elämässä on jotakin tärkeämpää kuin työ. Laitan tämän suhteen ja Johannan etusijalle milloin tahansa. Jos joku sanoisi nyt, että pääset kuvaamaan hienoa elokuvaa minne päin maailmaa vain, mutta Johanna ei pääse mukaan, kieltäytyisin. Harlin kertoo lehdelle.

35 vuoden ikäero ei ole esteenä parille. Luokanopettajana työskennellyt Kokkila kertoo lähteneensä avosylin kohti uutta elämää. Julkisuus Harlinin rinnalla on uutta naiselle.

– Tämä on minulle uusi tilanne, ja ihmisillä on varmasti mielipiteitä suhteestamme ja myös ikäerostamme. Mutta se on osa tätä, ja tärkeintä minulle on se, että meidän molempien lähipiiri tukee suhdettamme. Emme ole kuulleet mitään negatiivista siitä, että olemme toisemme löytäneet. Ei sielunkumppaneita iän perusteella valita, Kokkila kommentoi.

Harlin seurusteli aiemmin kiinalaisen Kay Huangin kanssa, mutta pariskunta erosi ennen vuoden 2019 joulua. Harlinilla on vuonna 1997 syntynyt poika. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja