Renaultin tyylitaituri lähtee matkaan 28 690 eurolla

Renaultin uusi iso sedanmalli Talisman on juuri rantautunut Suomeen. Farmarimallin hinnat alkavat 29 990 eurosta ja se kerkeää Suomeen kesäksi.

Talisman tulee alkuun tarjolle kahtena dieselinä (110 ja 160 hv) sekä yhdellä bensaturbolla (200 hv). Pienempi diesel on tarjolla sekä manuaalina että 6-portaisella kaksoiskytkinvaihteistolla. Tehokkaampi diesel on aina samalla kaksoiskytkinvaihteistolla varustettu, ja bensakoneen yhteydessä vaihteistona toimii 7-portainen kaksoiskytkinautomaatti.

Varustetasoina ovat Life, Zen ja Intens. Perustason varustelu on tyypillinen sisältäen tärkeimmät kuten automaatti-ilmastoinnin, vakionopeudensäätimen, radion bluetooth-toiminnolla, digitaalisen mittariston ja ajotietokoneen.

2 000 euron panostuksella pääsee käsiksi Zen-tasoon. Se tuo rahaan nähden kiitettävän määrän lisävarustelua, johon sisältyvät muun muassa automaattiset ajovalot, kaistavahti, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, pysäköintitutkat, Multi-Sense-ajotilanvalinta, avaimeton ovien aukaisu, sekä 7-tuumaisella kosketusnäytöllä varustettu R-Link 2 -multimediajärjestelmä navigoinnilla.

Korkein Intens-varustelu kustantaa Zenin päälle noin 2 500 euroa ja se tuo mukanaan lisämukavuuksia. Keskikonsolin näyttö päivittyy 8,7-tuumaiseksi, minkä lisäksi mukaan tulevat osanahkaverhoilu, kuolleen kulman varoitin, mukautuva vakionopeudensäädin, peruutuskamera, täys-LED-ajovalot sekä sisätilan tunnelmavalaistus.

Luokassaan mielenkiintoisena uutuutena Talismaniin on myös tarjolla 4Control-nelipyöräohjaus, jonka yhteydessä auto on varustettu säädettävällä iskunvaimennuksella. Nelipyöräohjaus on saatavilla Intens-varustelun yhteyteen kaikkien tehoversioiden kanssa ja se kustantaa mallista riippuen 3 300-3 400 euroa.

Lisävarustelistalle jää poimittavaksi muun muassa nahkaverhoilun tuova Luxury pack, takaluukun handsfree-toiminto, aktiivinen pysäköintiavustin ja HUD-näyttö.

Parhaalla varustelulla ja nelipyöräohjauksella varustettuna 160-hevosvoimainen diesel ja 200-hevosvoimainen bensaturbo ovat molemmat karvan alle 43 400 euroa.

Kuvat: Mikko Autio

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja