Red Bullin varikkotiloissa poliisioperaatio F1-kisan jälkeen – hämmentävä tilanne tv-lähetyksessä: "Se oli outoa"

Red Bullin tallityöntekijöiltä evättiin hetkellisesti pääsy tallin varikkotiloihin Montrealissa, kun Kanadan poliisi suoritti ratsian vainukoiran kanssa osakilpailun jälkeen.

Montrealin F1-kisan jälkeen koettiin varikolla erikoinen hetki, kun Red Bullin työntekijöitä estettiin kulkemasta tallin varikkotiloihin. Paikalla olleen Sky Sportsin toimittajan Ted Kravitzin mukaan tilat suljettiin poliisioperaation vuoksi hetkellisesti.

Kravitz kertoi, että Red Bullin varikkotiloja syynättiin läpi poliisin vainukoiran kanssa.

– Red Bullin tallityöntekijöitä ei päästetty takaisin pilttuuseen palkintoseremonian jälkeen, koska siellä oli vainukoira ja poliisi, Kravitz raportoi suorassa lähetyksessä.

Krazitz uteli tapahtuneesta lisää ohi kulkeneelta Red Bullin työntekijältä, joka tyytyi vain nyökkäämään uteluun siitä, että poliisi oli sulkenut tilat toviksi.

– Se oli outoa. Etsikö vainukoira Red Bull -tölkkejä? Löysikö se yhtäkään? Kravitz jatkoi.

Varikkoreportterina brittiläiselle Sky Sportsille työskentelevä Kravitz totesi lisäksi, etteivät ratsiat tallien tiloissa ole täysin tavattomia. Ajoitus oli vain erikoinen.

– Se oli todella outo ja erikoinen aika Kanadan poliisilta tulla vainukoirien kanssa, mitä tahansa he etsivätkään, Kravitz kummasteli.

Red Bullin sunnuntai sujui hetkellisestä välikohtauksesta huolimatta mainiosti, sillä tallin tähtikuljettaja Max Verstappen juhli Montrealin osakilpailun jälkeen voittoa. Hollantilaisen tallikaveri Sergio Pérez joutui puolestaan keskeyttämään aivan kisan alkuvaiheessa teknisen vian vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat