Mainos

Ravun vuosihoroskooppi 2018

Terveytesi ja hyvinvointisi salaisuus on tänä vuonna se, että lepäät ja keräät voimia!

RAKKAUS

Rakkausasiasi ovat tänä vuonna varsin hyvällä mallilla.

Olet hyvin intohimoinen ihminen, etkä osaa juurikaan pysähtyä järkeilemään, vaan intohimo vie sinua, halusitpa tai et. Parisuhteessa eläville se ei välttämättä ole hyvä asia, sillä tunteet voivat kohdistua muihinkin kuin omaan kumppaniin.

Sinkuilla ei varsinaisesti ole kumppanin haku päällä, mutta jokin satunnainen kohtaaminen voi muuttua yllättäen paljon enemmäksi, jopa koko elämän mittaiseksi rakkaustarinaksi.

PERHE JA YSTÄVÄT

Perheesi saattaa tänä vuonna kasvaa. Uusi jäsen voi tulla perheeseen joko syntymän tai vaikkapa avioliiton kautta. Sisarusten kesken voi olla pieniä erimielisyyksiä. Ne saattavat juontaa juurensa hamasta lapsuudesta, jolloin joku on tuntenut toisen olleen enemmän vanhempiensa suosiossa. Nyt on korkea aika selvittää vanhat riidat ja jatkaa sovussa eteenpäin.

TYÖ JA URA

Vuosi 2018 tuo sinulle uusia haasteita uralla, mutta sinä myös olet niihin valmis. Välillä olet hyvin impulsiivinen, mutta senkään ei tarvitse olla huono asia, vaan se tarkoittaa, että pystyt elämään hetkessä ja myös muuttamaan tarvittaessa suunnitelmiasi.

OPISKELU

Tähdet kertovat, ettei vuosi ole opiskelujen kannalta kovin helppo. Muista kuitenkin, etteivät tähdet määrää kaikkea, vaan voit omalla toiminnallasi vaikuttaa menestykseesi. Kun päätät panostaa opintoihisi ja pidät myös päätöksestäsi kiinni, on sinulla kaikki edellytykset menestyä.

RAHA

Sinun rahatilanteesi on tänä vuonna varsin hyvä. Rahaa voi tulla yllättäen myös jostakin aivan uudesta tulonlähteestä. Älä kuitenkaan antaudu hetken mielijohteille ja tee harkitsemattomia ostoksia. Niiden hankkimista tulet luultavasti katumaan jo seuraavana päivänä.

TERVEYS

Terveytesi ja hyvinvointisi salaisuus on tänä vuonna se, että lepäät ja keräät voimia aina, kun siihen on mahdollisuus. Myös kuntoilu antaa sinulle lisää energiaa ja hyvää oloa.

UUDENVUODENLUPAUS 2018

Älä anna mielijohteiden viedä sinua, vaan ohjaa itse itseäsi. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.