Ravintolat aukeavat tänään vaiheittain – ex-Salkkarit-tähdeltä hillitön kuitti hallituksen tiukille säädöksille

1:03
Tero Tiittanen vieraili Salkkareissa Sergei Kuulan roolissa viime keväänä.

Ravintolat aukeavat tänään kesäkuun ensimmäinen päivä pitkän tauon jälkeen. Ex-Salkkarit-tähti Tero Tiittanen julkaisi hauskan videon ravintoloiden vaiheittaisesta avautumisesta. 

Ex-Salkkarit-tähti ja somevaikuttaja Tero Tiittanen on jälleen tarttunut ajankohtaiseen aiheeseen ja demonstroi uusimmassa Instagram-julkaisussaan, mitä ravintoloiden vaiheittainen aukeaminen saattaa käytännössä tarkoittaa ravintoloitsijoille ja asiakkaille.

Videolla teatteriohjaaja ja näytelmäkirjailija Ville Virkkunen yrittää päästä ravintolaan, mutta ei mahdu ovesta sisään, sillä Tero Tiittasen esittämä ravintoloitsija voi ainoastaan raottaa tälle ovea. 

Hillitön sketsi voidaan tulkita kuittina hallituksen tiukille säädöksille, jotka koskevat ravintoloiden vaiheittaista avaamista.

Muun muassa Matkailu- ja ravintolapalvelujen MaRa ry:n mukaan ravintoloiden talousahdinko jatkuu esityksen takia vaikeana.

– Hallituksen päätös leikata 50 prosenttia asiakaspaikoista merkitsee sitä, että toimintaa on erittäin vaikea saada kannattavaksi. Ravintola voi teoriassakin saada vain 50 prosenttia tuloista, MaRan toimitusjohtaja Timo Lappi totesi tiedotteessaan.

Tero Tiittanen tähdittää Salattujen elämien spin off- sarjan Pihlajasadun kolmatta kautta. Sarja nähdään MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin 29. kesäkuuta alkaen.

Pihlajasatu MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin 29.6.2020 klo 19.30 alkaen. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja