Rautjärvellä palaneen omakotitalon alueelta löytyi ruumis – yhteyttä kirkon paloon selvitetään

Video näyttää, kuinka Rautjärven kirkko tuhoutui 2:33
Video: Näin Rautjärven kirkko tuhoutui rajussa tulipalossa

Rautjärvellä palaneen omakotitalon alueelta löytyi ruumis, tiedottaa poliisi. Yksi poliisin tutkintalinjoista on, että menehtynyt henkilö olisi Rautjärven kirkon mahdollisen tuhopolton epäilty tekijä. 

Etelä-Karjalan Rautjärvellä paloi tänään ensin Rautjärven kirkko ja sen jälkeen Torsantiellä suurehko omakotitalo ja sen piharakennuksia. 

Kaakkois-Suomen poliisi tiedottaa, että asuinrakennukseen liittyvän palonsyyn selvittämisen yhteydessä kiinteistön alueelta löytyi ruumis.

Poliisi selvittää yhteyttä omakotitalon ja Rautjärven kirkon palon välillä.

– Yhtenä tutkintalinjana on, että palot liittyvät toisiinsa ja siinä tapauksessa vaaraa uusille tulipaloille ei ole, poliisi kertoo tiedotteessa.

Tämä tarkoittaisi sitä, että epäilty tekijä olisi löytynyt menehtyneenä palaneen omakotitalon alueelta. 

Rautjärven kirkolta on matkaa Torsantielle noin 30 kilometriä.

Poliisi kertoo aloittaneensa kirkossa tapahtuma aikaan olleiden puhuttelut. 

Poliisi pyytää havaintoja mahdollisesti paloihin liittyvästä vuoden 2020 viininpunaisesta, viistoperäisestä Opel Astrasta.

Havaintoja pyydetään joulun ajalta, Rautjärven ja Imatran alueilta ja ne pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Rautjärven kirkossa oli palon syttymishetkellä aamujumalanpalveluksessa noin 30 henkilöä. Kirkon paloa tutkitaan törkeänä tuhotyönä.


Lue myös:

    Uusimmat