Rattiraivo kostautui: Kanadalaismies yritti puhkaista renkaan, puukotti itseään hengenvaarallisesti

Maailmassa on paljon vihaa, josta osa purkautuu maanteillä. Joskus raivoaja kuitenkin saa välittömän ja kenties osin ansaitsemansakin palautteen.

Kanadalainen 37-vuotias mies haavoitti itseään hengenvaarallisesti riehuttuaan parkkipaikalla veitsen kanssa. Miehen hermot oli kiristänyt hänen pirssiään liian lähelle parkkeerannut auto. Kostoksi tästä mies halusi puhkaista hänen mielestään väärin pysäköidyn menopelin renkaan puukollaan.

Liekö mies viettänyt liikaa tunteja salilla tai padonnut itsensä täyteen vihaa, sillä hänen renkaalle osoittamansa puukoniskut olivat niin voimakkaita, että loppujen lopuksi puukko päätyi renkaan läpi miehen jalkaan. On myös mahdollista, että puukko lennähti miehen jalkaan renkaan räjähdettyä.

Matka parkkipaikalta sairaalaan päättyi lyhyeen, kun mies huomasi haavansa vuotavan runsaasti ja menettävänsä paljon verta. Hän totesi, ettei pysty ajamaan loppumatkaa, ajoi tienvarteen ja soitti ambulanssin.

Sairaalassa kävi ilmi, että mies oli raivopäissään osunut itseään jalkavaltimoon, ja hän joutui hätäleikkaukseen. Nyt itsensä telonut mies odottaa sairaalapedillä haastetta toisen omaisuuden vahingoittamisesta, mikäli turmellun auton omistaja haluaa oikeutta – tai kääntää veistä haavassa.

 Lähde: CBC, The Drive

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja