Raskaana ollut nainen tilasi kahvin – kassahenkilön asenne aiheutti raivoa: "Koulutetaanko Starbucksissa nykyisin myös kätilöitä?"

2:24
Kahvia kotona? Näin keittelet hyvää kahvia kotona!

Tiffany raivostui miehelle, joka kritisoi raskaana olleen naisen kahvitapoja.

Koomikko Tiffany Stevenson todisti Starbucksin kassalla sananvaihtoa, jonka hän päätti jakaa kaikelle kansalle Twitterissä. Tiffany oli ihmeissään kassahenkilön tavasta kritisoida raskaana olevan naisen juomavalintaa, kertoo Honey9-sivusto.

Tiffany kutsui brittikahvilassa tapahtunutta tilannetta "kohtukiusaamiseksi".

Mies valitteli, että "kofeiini on pahaksi vauvalle"

– Raskaana oleva nainen sai Caramel Macchiatonsa ja mies tiskin takana sanoi "Ai, se on sinulle, haluatko, että teen siitä kofeiinittoman", Nainen sanoi: "Ei, kiitos". Mies sanoi: "Ei, kyllä minun pitäisi tehdä niin, koska kofeiini on pahaksi vauvalle", Tiffany kuvailee todistamaansa tilannetta.

Hän kertoo odottavan äidin vastanneen, että hän nauttii vain yhden kofeiinijuoman päivässä. Mies oli inttänyt, ettei näin pitäisi toimia. Silloin Tiffany oli puuttunut tilanteeseen.

– Minä sanoin, melkein spontaanisti liekkeihin leimahtaen: "Kerrotko sinä, mies, naiselle, mitä hänen pitäisi ja ei pitäisi nauttia raskauden aikana?" Johon mies sanoo: "Oi, sanon sen vain siksi, että se on paha juttu vauvalle".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Suomessa suositusten mukaan raskaana olevat voivat turvallisesti nauttia 200 milligrammaa kofeiinia vuorokaudessa. Määrän saa noin kahdesta kupillisesta, tai kolmesta desilitrasta, suodatinkahvia.

Caramel Macchiatossa on Starbucksin tuotelistan mukaan 150 milligrammaa kofeiinia.

"Koulutetaanko Starbucksissa nykyisin myös kätilöitä?"

Tiffany käski kassalla olevan miehen lopettaa arvosteleminen, mutta noin 30-vuotias mies jatkoi viiden minuutin ajan oman näkökulmansa puolustamista.

– Koulutetaanko Starbucksissa nykyisin myös kätilöitä? Tiffany ihmettelee.

Tiffany on saanut useita viestejä naisilta, jotka ovat kokeneet saman.

– Tämä tapahtui minulle, kun olin raskaana. Otin kasvoilleni surullisen ilmeen ja kerroin asiakaspalvelijalle, etten ole raskaana, vaan kyseessä on massiivinen kasvain. Kaikki näyttivät kauhistuneilta, mutta minua palveltiin hyvin nopeasti tämän jälkeen, Ruby Curtis kertoo.

– Minulle tapahtui tämä tasan sama juttu, kun olin raskaana. Olin vihainen päivien ajan. Se alkaa heti, kun raskaus alkaa näkyä. Tämä, ja se, että tuntemattomat ihmiset kysyvät, saatko pojan vain tytön. Ja muutaman kerran vatsaani kosketeltiin ilman varoitusta, mikä sai oloni fyysisesti sairaaksi, Rosie Seed kertoo.

– Olen havainnut, että vastaus: "Kaikki on hyvin, aion joka tapauksessa tehdä abortin" saa ihmiset sulkemaan suunsa. Varsinkin, kun olet sen sanoessasi yli kahdeksannella kuulla raskaana, Rachel sanoo.

"Haluatko, että tapan hänet?" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Starbucks ei ole kommentoinut

Miehen asenne keräsi runsaasti vitsailua osakseen.

– Mutta, Tiff, hänhän on mies. Kyllä hänen täytyy tietää, Lyn s mulligan heittää.

– Ja miten monta lasta hän olikaan synnyttänyt? Nimimerkki Foodwise Women kyselee.

Brittien Starbucks on merkitty keskusteluketjuun jo useita kertoja, mutta he eivät ole kommentoineet tapahtunutta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja