Oletko huomannut? Starbucksien menut ovat supistuneet– tässä syy
Kahvilaketju Starbucks on tiivistänyt menuaan yksinkertaistaakseen tilausprosessia.
Mikä juoma? Mistä kahvipavusta valmistettuna? Millä kastikkeilla ja minkä kokoisena? Loputtoman pitkiltä tuntuvat listat erilaisista juomavaihtoehdoista saattavat olla pian historiaa, sillä tällä hetkellä yhä useampi kahvila on ottanut ohjenuorakseen tutun sanonnan ”vähemmän on enemmän!
Videolla näytetään, kuinka syntyy trendikäs punajuurilatte. Artikkeli jatkuu videon alla.
Omaa valikoimaansa on ryhtynyt karsimaan myös lukuisista erilaisista juomavaihtoehdoista tunnettu kahvilajätti Starbucks. Vaikka menukylttejä on yksinkertaistettu, laajempi lista tarjouksineen on edelleen luettavissa puhelinsovelluksen avulla.
Yksinkertaistettua menua on helpompi ymmärtää
Starbucksin tiedottajan mukaan ketju toivoo uudistuksen helpottavan ja yksinkertaistavan tilausprosessia.
– Mitä nopeammin asiakkaat löytävät haluamansa, sitä onnellisempia he ovat, Starbucksin menua suunnitteleva Gregg Rapp kertoo.
Miehen mukaan asiakkaat myös tilaavat enemmän tuotteita silloin, jos menu on helpommin ymmärrettävä.
Samaa mieltä valikoiman tiivistämisestä ovat myös itse baristat.
– Asiakkaiden on helpompi ymmärtää yksinkertaistettua menua. Todella monimutkainen menu voi tuntua pelottavalta, barista Ashley Rodriguez kertoo Barista Magazine -lehdelle.
Vaikka menu olisi täynnä hienoja sanoja, se ei tarkoita sitä, että asiakkaat ymmärtäisivät niitä, hän lisää.
Lähde: HuffPost
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti