Mainos

Rapu-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2017

Katso, mitä vuosi 2017 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla!

Rakkaus

Rakkautta ei voi komentaa. Sinun pitää uskaltaa vain hellittää otteesi ja antaa tunteiden viedä, niin rakkaus pääsee valloilleen. Silloin sinulla on mahdollisuus rentoutua ja nauttia ihanasta olosta yhdessä rakkaimpasi kanssa.

Sinkkuravuilla kesä on vuoden parasta aikaa rakkaudelle. Sinä liikut ja matkustelet paljon, etkä voi olla törmäämättä uusiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin. Jokin kohtaaminen voi muuttaa koko elämäsi. Kukapa tietää minne rakkaus sinut kuljettaa.

Perhe ja ystävät

Tänä vuonna olet tavallista enemmän yhteyksissä sukulaisiisi, niin hyvässä kuin pahassa. Jonkinlaisia riitoja ja erimielisyyksiä voikin nousta esiin, mutta ne selviävät nopeasti kun yhteytenne pelaavat. Silloin riidat eivät jää pinnan alle kytemään.

Ystävät ovat sinulle tänä vuonna tärkeitä. Joku ystävistäsi voi olla sinulle yllättävän suureksi avuksi myös työasioissa.

Työ ja ura

Sinusta voi tänä vuonna tuntua, että työssä saavuttamasi tulokset eivät vastaa ponnistelujesi suuruutta. Älä silti tee hätiköityjä johtopäätöksiä. Työpaikan vaihtaminen ei välttämättä ratkaise mitään. Onneksi sinulla on kyky sopeutua kaikenlaisiin käänteisiin, joten osaat yleensä kääntää hankalatkin tilanteet eduksesi.

Opiskelu

Opiskelut sujuvat sinulta tänä vuonna hyvin. Sinä et pelkää tarttua suuriinkaan haasteisiin, mutta älä kuitenkaan yliarvioi voimavarojasi. Aikaa on hyvä jättää rentoutumiseenkin.

Raha

Rahatilanteesi on varsin vakaa koko vuoden ajan. Varo kuitenkin tuhlaamasta turhuuksiin, sillä silloin taloudellinen vakautesi voi olla mennyttä nopeammin kuin huomaatkaan.

Terveys

Onnellinen mieli vaikuttaa myönteisesti myös terveydentilaasi. Yritä siis nähdä asioista hyvät puolet, niin saat huomata sen kohentavan mielialasi lisäksi myös terveyttäsi.

Uudenvuodenlupaus

Päätä olla olematta aina niin järkevä, vaan anna välillä tunteidenkin viedä.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.