Räppäri Uniikin alkuvuoteen mahtui vastoinkäymisiä vesivahingosta kosahtaneisiin työkuvioihin – näin hänellä menee nyt

Dan Tolppanen on kärsinyt vaikeista paniikkikohtauksista 1:49
Uniikki kertoo paniikkihäiriöistään.

Räppäri Uniikin asunnon yläkerrasta paljastui muuton jälkeen vesivahinko ja valmiiksi saadun kappaleen julkaisulupa peruttiin. Nyt asiat ovat kuitenkin kääntyneet parempaan suuntaan.

Räppäri Uniikki, oikealta nimeltään Dan Tolppanen, avautui taannoin Instagramissa vaikeuksien sävyttämästä alkuvuodestaan.

Räppärin alkuvuosi kului pitkälti sairastuvalla ensin influenssan ja sen jälkeen koronan kourissa. Joitakin kuukausia sitten Tolppanen ja tämän kumppani muuttivat uuteen kotiin. Juuri kun kaikki oli laitettu uudessa kodissa valmiiksi, paljastui sen yläkerrasta vesivahinko.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Räppäri kertasi alkuvuoden tapahtumia MTV Uutisille Sweet Santa -jäätelötuoteperheen lanseeraustilaisuudessa tiistaina 16. toukokuuta. Hän kertoi, että omien tunteiden jakaminen somessa kannatti.

Sen lisäksi, että Tolppanen sai läjäpäin tsemppiviestejä, vinkattiin hänelle myös useita väliaikaisia asuntoja, joihin hän ja hänen kumppaninsa voisivat vesivahingon tieltä muuttaa.

– Löysimme sitä kautta kämpän kesäksi. Vielä emme tiedä kauanko joudumme olemaan pois kotoa, mutta uusi kämppä on tiedossa. Oli tosi kivaa, että ihmiset halusivat jeesata ja tsemppasivat, hän sanoi.

Vaikka vesivahinko harmittaa edelleen, totesi räppäri, että onneksi kyseessä on vain materiaa.

– Kukaan ei ole kuollut tai ole hengenvaarassa. Pitää muistaa, näin kliseisesti sanottuna, että kyllä asiat yleensä järjestyvät tavalla tai toisella. Ja ehkä nyt, kun on ollut vastoinkäymisiä, niin pienetkin onnistumiset tuntuvat paljon paremmilta, hän sanoi.

Tolppanen kertoi edellä mainitussa somepostauksessaan myös työrintamalla hiljattain tapahtuneesta takaiskusta. Hänen piti julkaista toukokuun alussa uusi kappale, jonka eteen oli nähty valtavasti vaivaa. Postauksen mukaan kappaleen julkaisuun ei kuitenkaan saatukaan lupaa, ja kaikki työ meni hukkaan.

Räppäri kertoi MTV Uutisille kyseessä olleen vanhemmasta kappaleesta tehty uusi versio. Hänen mukaansa kaiken piti olla kunnossa, ja kappaleeseen oli saatu siunaus alkuperäisiltä esittäjiltä.

– Sitten kriittisillä hetkillä he vetivät liinat kiinni eivätkä antaneetkaan julkaisulupaa, hän kertoi.

Räppäri kuitenkin uskoo, että tilanne kääntyi nyttemmin voitoksi. Hän julkaisee kesäkuussa uutta musiikkia yhdessä artistikollega Seksikkään-Suklaan kanssa.

– Julkaisematta jäänyt kappale oli balladi, ja sen sijaan päädyimmekin tekemään hauskan ja menevän biisin, joka tuo varmasti tosi paljon positiivista energiaa. Se sopii kesään paremmin, artisti tuumasi.

Lue myös:

    Uusimmat