Maria Veitolan loma ei mennyt kuten Strömsössä – matkatavarat hukkuivat ja ainoat puhtaat housut kokivat karun kohtalon

8:27
Maria Veitola suunnitteli vuoden 2022 Roosa nauhan – tältä se näyttää

Maria Veitola jakoi Instagramissa Kreikanmatkansa kommelluksia.

Toimittaja-juontaja Maria Veitola pakkasi taannoin kimpsunsa ja kampsunsa ja suuntasi ystävänsä kanssa elämänsä ensimmäiselle Kreikanmatkalle.

Juontaja kertoi reissusta palattuaan Instagramissa, ettei parivaljakkon matka sujunut täysin ongelmitta. Näiden matkatavarat nimittäin hukkuivat jo menomatkalla, ja palautuivat omistajilleen vasta reissun jälkeen.

– Oltiin Kreikassa pienillä saarilla, joilla ei ollut ihmeellisiä ostosmahdollisuuksia, esim. sukkia tai pikkareita ei löytynyt mistään. Mentiin siis molemmat yksillä kalsareilla koko reissu, juontaja kertoi Instagram-postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Veitola jakoi muutaman päivän kuluttua vielä toisen reissupostauksen, jossa hän kertoi housuilleen sattuneesta kakkaepisodista. Juontaja alusti tarinaa muistuttaen kadonneista matkatavaroista, joiden vuoksi kaksikko oli niin sanotusti "vähillä vaatteilla liikenteessä".

– Tässä ekassa kuvassa nauran katketakseni jossain tienposkessa, koska se oli meidän selviytymisstrategia. Eikä niissä matkatavaroissa vielä kaikki. Mä sain mm. noidannuolen, kasvoihin pamahti paiseinen, kutiseva ihottuma ja sit mun AINOAT housutkin meni, hän luettelee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Juontaja kertoi istuskelleensa muurinpalasella ja tehneensä tilaa ystävälleen, joka huomasi Veitolan istuneen oletettavasti ulosteeseen.

– Ei jumalauta. Tämäkin vielä. Tsemppasin itseäni ja aattelin, että pitää sit vaan pestä housut kämpillä, tosin meidän pesukone oli rikki. Käyttäisin konetta silti ämpärinä, hän kirjoittaa.

Veitola kertoo kaksikon seikkailleen koko päivän. Yhdessä postaamassaan kuvassa hän koitti kertomansa mukaan peittää housuihinsa tulleen tahran, joka osoittautui luultua suuremmaksi.

– En tajunnut, että sitä paskaa oli niin paljon! Koko persikan leveydeltä. Pian selvisi, ettei se edes ollut paskaa, vaan jotain veneen tervaa/pikeä, joka ei lähtenyt millään, paheni vaan kun yritin puhdistaa tahranpoistoaineella. Heippa housut. Onneksi on matkavakuutus.

Postauksen lopussa Veitola kertoo kuitenkin olevansa ylpeä hänestä ja reissukaveristaan, jotka valitsivat vastoinkäymisistä surkuttelun sijaan niille nauramisen.

– Ekat pari päivää teki tiukkaa, kamppailtiin henkisesti kun ootettiin tavaroitamme ja kommunikoitiin surkean Aegean Airlinesin aspan kanssa. Mieli sanoi, että ”vittu mitä paskaa”. Mut sit vaan tolkutettiin toisillemme, et ”nyt nautitaan” ja naurettiin hulluna meidän kommelluksille.

– Sitä vaan, että harjoittele sinäkin niille asioille nauramista, joille et voi mitään ja jotka eivät ole loppujen lopuksi niin hirveän vakavia. On turha masentua pikkuasioista. Ja sitten tietty kun on oikeasti syytä raivota, ahdistua, hermoilla tai surra, anna niiden tunteiden tulla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja