Räppäri P. Diddylle jo toinen seksuaalirikossyyte kahden viikon sisään – edellinen soviteltiin alle 24 tunnissa

Rap-artisti P. Diddya, eli Sean Combsia, syytetään jälleen seksuaalirikoksesta. 16. marraskuuta hänen entinen tyttöystävänsä Casandra Ventura, eli artisti Cassie, syytti häntä raiskauksesta sekä fyysisestä ja henkisestä pahoinpitelystä. Combs ja Ventura sovittelivat jutun alle 24 tunnissa sen nostamisesta. 

P. Diddy rap-artistin nimellä musiikkia tehnyt Sean Combs on saanut jo toisen seksuaalirikossyytteen. Keskiviikkona 22. marraskuuta New Yorkin korkeimpaan oikeuteen nostetun kanteen mukaan Joi Dickerson-Neal väittää, että räppäri huumasi hänet ja käytti seksuaalisesti hyväksi vuonna 1991 ja harjoitti myöhemmin ”kostopornoa”. Hän väittää saaneensa tapahtuneen myötä merkittäviä ja elinikäisiä vammoja.

Dickerson-Neal opiskeli väitettyjen tapahtumien aikaan Syracusen yliopistossa. Hän oli esiintynyt lyhyen aikaa yhdessä Combsin musiikkivideoista. 

Hänen väitteidensä mukaan kaksikko kävi illallistreffeillä Harlemissa, mikä johti siihen, että hänet huumattiin tahallisesti, kun hän jätti juomansa ilman valvontaa. Kanteen mukaan huumaamisen seurauksensa hän jäi fyysiseen tilaan, jossa hän ei pystynyt seisomaan tai kävelemään itsenäisesti. 

Kantaja väittää myös, että he menivät yhdessä Combsin autoon. Kanteen mukaan räppäri oli ensin ajanut musiikkistudiolle, eikä nainen päässyt ulos autosta. Tämän jälkeen Combs jatkoi yöpymispaikkaansa, jossa hän käytti seksuaalisesti Dickerson-Nealia hyväksi. Kanteen mukaan koska Dickerson-Neal oli huumeiden vaikutuksen alaisena, niin häneltä puuttui fyysinen tai henkinen kyky torjua Combsin toimia. 

Combsin tiedottaja kertoi tiedotusvälineille, että naisen syytökset ovat keksittyjä, eivätkä uskottavia ja puhtaasti rahan hankkimista varten.

Kanne kuuluu New Yorkin Adult Survivors Act -lain piiriin, joka tarjoaa seksuaalisen väkivallan kantajille yhden vuoden aikaikkunan nostaa siviilikanteita vanhentumisajasta riippumatta. Tuo ikkuna sulkeutui torstaina 23. marraskuuta. 

Viime viikolla 16. marraskuuta räppärin entinen pitkäaikainen tyttöystävä Casandra Ventura, eli artisti Cassie, haastoi Combsin oikeuteen raiskauksesta ja voimakkaasta fyysisestä ja henkisestä pahoinpitelystä. Juttu ratkaistiin tuomioistuimen ulkopuolella alle 24 tunnin kuluttua sen jättämisestä.

– Olen päättänyt ratkaista tämän asian sovinnollisesti ehdoilla, jotka minulla on jossain määrin hallinnassa. Haluan kiittää perhettäni, fanejani ja lakimiehiä horjumattomasta tuesta, Ventura sanoi lausunnossaan 17. marraskuuta.

Myös Combs kommentoi sovintoa. 

– Olemme päättäneet ratkaista tämän asian sovinnollisesti. Toivon Cassielle ja hänen perheelleen kaikkea hyvää. Rakkautta, Combs sanoi. 

Lähde: Deadline

Lue myös:

    Uusimmat