Räppäri P. Diddya syytetään entisen naisystävänsä raiskauksesta

P. Diddy -nimellä musiikkia tehnyttä Sean Combsia syytetään raiskauksesta. 

R&B-artisti Casandra “Cassie” Ventura, 37, haastoi rap-artisti P.Diddyna tunnetun Sean Combsin, 54, oikeuteen 16. marraskuuta. Ventura syyttää Combsia fyysisestä hyväksikäytöstä, seksikaupasta ja raiskauksesta. 

Kaksikko on aikoinaan seurustellut. 

Yksi keskeisistä syytöksistä Combsia kohtaan on, että hän olisi pakottanut Venturan seksiin monta kertaa peräkkäin palkkaamiensa miesprostituoitujen kanssa. Combsin väitetään katselleen ja kuvanneen kohtaamisia omaksi ilokseen. 

Oikeusjuttu syyttää Combsia säännöllisestä Venturan pahoinpitelystä 10 vuotta kestäneen ammatillisen ja romanttisen suhteen aikana, jossa hänen väitetään hallinneen Venturaa uhkailulla, huumeilla ja alkoholilla.

Ventura väittää, että Combs raiskasi hänet lähellä heidän suhteensa loppua vuonna 2018, kun tämä esitti ajatuksensa jättää Combs.

Combsin asianajaja Ben Brafman antoi lausunnon, jonka mukaan hänen asiakkaansa kiistää jyrkästi nämä loukkaavat ja törkeät syytökset. Brafman sanoi, että Ventura turvautui oikeusjutun nostamiseen epäonnistuneen yrityksensä jälkeen, kun hänen väitetään kiristäneen Combsia maksamaan hänelle 30 miljoonaa dollaria tai hän kirjoittaa haitallisen kirjan heidän suhteestaan.

Kanne kuvaa Combsia arvaamattomaksi, hallitsevaksi yksilöksi, jolla on väkivaltaisia taipumuksia niin Venturaa kuin muita ihmisiä kohtaan.

Oikeudenkäynnissä kerrottiin muun muassa, että Combs pakotti Venturan kantamaan hänen käsiasettaan käsilaukussa, roikotti kerran ystäväänsä korkean hotellisviitin parvekkeelta ja räjäytti räppäri Kid Cudille kuuluneen auton saatuaan tietää hänen olevan kiinnostunut Venturasta.

Kanteen mukaan Ventura tapasi Combsin loppuvuodesta 2005, kun hän oli 19-vuotias ja tämä 37-vuotias, hän allekirjoitti 10 albumin levytyssopimuksen Bad Boy Recordsin kanssa kuukausien kuluessa ja aloitti romanttisen suhteen hänen kanssaan muutama vuosi myöhemmin.

Kanteessa ei vaadita tiettyä rahallisen vahingonkorvauksen määrää.

Oikeusjutussa vedotaan liittovaltion, New Yorkin ja Kalifornian lakien mukaisiin seksikaupan ja ihmiskaupan lakien rikkomiseen.

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat