Rap-artisti Jay-Z:n äiti Gloria Carter saapui upeana tuoreen vaimonsa kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä punaiselle matolle

Räppäri Jay-Z:n äiti Gloria Carter nähtiin gaalassa tuoreen vaimonsa Roxanne Wiltshiren kanssa.

Rap-artisti Jay-Z:n, eli Shawn Carterin, äiti Gloria Carter ja hänen vaimonsa Roxanne Wiltshire astuivat ensimmäistä kertaa yhdessä punaiselle matolle. Heidät nähtiin perjantaina 14. heinäkuuta Shawn Carter -säätiön 20-vuotisjuhlassa Black Tie Galassa. Pari meni naimisiin heinäkuun alussa 2023. 

Carter toimii säätiön toimitusjohtajana ja perustajajäsenenä. 

Carter oli pukeutunut mustaan puvuntakkiin, jossa oli nahkaiset yksityiskohdat. Wiltshire puolestaan ​​kantoi yllään paljeteilla koristeltua, olkaimetonta mustaa iltapukua, jonka hän kruunasi hopeisella kaulakorulla.

Gaalassa nähtiin niin ikään Carterin poika Jay-Z ja tämän puoliso Beyoncé, DJ Khaled sekä artistit Tinashe ja Kelly Rowland.

Jay-Z puhui ensimmäistä kertaa äitinsä lesboudesta vuonna 2017. 4.44-nimisen albuminsa kolmannella kappaleella Smile Jay-Z räppäsi siitä, mitä kaapissaolo on hänen äidilleen aiheuttanut ja miten hän oli niin onnellinen, kun hänen äitinsä rakastui. 

– Kuvittele, että sinun täytyy elää elämääsi jonakin muuna ja luulet suojelevasi lapsiasi. Hän istui edessäni ja sanoi minulle: "Luulen rakastavani jotakuta”. Itkin todella. Itkin, koska olin niin onnellinen hänen puolestaan, että hän oli vapaa, Jay-Z kertoi vuonna 2018.

Vuonna 2017 Carter muisteli itsekin hetkeä D'Usse Friday -podcastissa, kun kertoi pojalleen seksuaalisesta suuntautumisestaan. 

– Aloin vain vihdoin kertoa hänelle, kuka olin. Että äitisi lisäksi tämä on henkilö, joka minä olen. Tämä on elämää, jota olen elänyt. Poikani alkoi itse asiassa itkeä ja sanoi: "Sen täytyi olla kamala elämä, äiti”. Vastasin, että elämäni ei ole koskaan ollut kamalaa. Se oli vain erilaista. Siksi hän halusi tehdä siitä laulun, Carter kertoi tuolloin.

Jay-Z:lla ja Beyoncélla on kolme lasta: Blue Ivy ja kaksoset Sir ja Rumi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat