Beyoncé ja Jay-Z ostivat kalleimman kodin koko Kalifornian historiassa

Artistipariskunta Beyoncé ja Jay-Z törsäsivät taloon.

Artisti Beyoncé ja rap-artisti Jay-Z ostivat äskettäin yli 3 500 neliön kartanon, josta on näkymät Tyynellemerelle. Musiikkipariskunnan kerrotaan maksaneen Malibussa sijaitsevasta asumuksesta 200 miljoonaa dollaria, eli lähes 185 miljoonaa euroa. Tuolla summalla he ylittivät pääomasijoittaja Marc Andreessenin 177 miljoonan dollarin, eli noin 163,5 miljoonan euron, summan, jonka hän käytti naapuriasuntoon vuonna 2021.

TMZ-sivuston lähteiden mukaan taiteenkeräilijä William Bell osti Beyoncén ja Jay-Z:n hankkiman kartanon alun perin 14,5 miljoonalla dollarilla, eli noin 14 miljoonalla eurolla, vuonna 2003.

Kartano on L-kirjaimen muotoinen ja siellä on laajat käytävät ja avoin pohjaratkaisu. Se sijaitsee Paradise Cove -nimisellä alueella, joka tunnetaan myös Billionaires’ Rowina, eli vapaasti suomennettuna miljardöörien rivinä.

Muusikkopariskunta sai kiinteistön tuntuvalla alennuksella, sillä sen lähtöhinta oli 295 miljoonaa dollaria, eli noin reilu 272 miljoonaa euroa.

Vuonna 2017 pariskunta osti samantyylisen kartanon Bel-Airista 88 miljoonalla dollarilla, eli reilulla 81 miljoonalla eurolla.

Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta: Blue Ivy sekä kaksoset Sir ja Rumi.

Lue myös:

    Uusimmat