Rannalta löytyneet luut ja kangaspalanen saivat veneilijät huolestumaan Torniossa – Keminmaassa pahoinpitely kolmella eri tavalla

Veneilijät tekivät perjantaina Tornion edustalta Pajukarin rannalta huolestuttavan löydön, josta käynnistyi poliisioperaatio.

Rannalta löytyi luita ja palanen kangasta, ja veneilijät epäilivät luiden kuuluneen ihmiselle.

Poliisipartio meni partioveneellä paikalle. Tutkimuksissa paljastui, että luut olivat peräisin eläimestä, todennäköisesti hylkeestä.

Rikoskomisario Miska Sillanpää Lapin poliisista kertoi lauantaina STT:lle, että hän pitää tunnistusta hylkeestä lähes varmana. Hänen mukaansa seudun saarten ja mannermaan rannoille ajautuu vuosittain hylkeen ruhoja. Alueella elää harmaahylkeitä ja itämerennorppia.

Sillanpää ei uskonut, että ihminen olisi tuonut luita saareen. Luiden vieressä olleella kangaspalalla hän ei myöskään uskonut olleen luihin sen kummempaa yhteyttä.

Mies potkaisi, puri ja sylkäisi

Lapin poliisilla oli perjantaina myös tehtävä Keminmaan Karppasentiellä, jossa asunnossa vieraana ollut 28-vuotias mies oli käynyt kolmen eri henkilön kimppuun kolmella eri tavalla. Mies potkaisi yhtä henkilöä jalkaan, puri toista ja sylkäisi kolmatta. Paikalle hälytetty poliisipartio otti miehen kiinni ja toimitti hänet Kemin poliisivankilaan.

Lue myös:

    Uusimmat