Raikas vihreä valloittaa maailmalla – näin otat mallia tähdiltä!

Kevään kirkkaiden trendivärien joukkoon lukeutuu pirteä vihreä, joka on tähän mennessä kerännyt katseita jo maailmantähtien yllä sekä punaisella matolla että arkisissa tohinoissa.

Häikäisevä smaragdi, vehreä metsä ja tuore nurmikko – vihreän eri sävyt tekevät nyt ryminällä tuloa pirteiden mielikuvien siivittämänä vaatekaappiin kuin vaatekaappiin. Tähdet maailmalla näyttävätkin oivaa esimerkkiä siinä, kuinka monipuolinen ja yllättävä vihreä sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Leikkisiä sävyjä arkeen

Vaikka vihreä sävy tuntuu monesta maanläheisiin sävyihin tottuneesta etenkin kirkkaimpina sävyinä turhan rohkealta, osoittavat Jennifer Lopez ja Ashlee Simpson, että vihreä taipuu moneen. Lopez viihtyy arkisemmissakin tilanteissa kirkkaassa vihreässä näyttämättä liioitellulta ja Simpson luottaa shoppaillessaan näyttävään vihreään.

Seksikkäitä värivalintoja punaiselle matolle

Vihreä on myös juhlavampiin tilaisuuksiin erityisen sopiva väri, sillä vaara siitä, että muilla vierailla on samanvärinen mekko, on pieni. Jennifer Westfeldt sekä Jennifer Lawrence näyttäytyivät häikäisevän kauniina punaisella matolla yllään lyhyet vihreät leningit. Sekä smaragdinvihreä että metsänvihreä sopivat Westfeldtin ja Lawrencen esimerkin mukaisesti katseenvangitsijoiksi.

Näyttäviä sävyjä hienompiin juhliin

Kun juhlien vaatimuksena on iltapuku, joka rajaa asuvalintojen persoonallisuutta usein tietyllä tapaa, voi iltapuvun kohdalla leikkiä väreillä. Etenkin kirkas vihreä kerää varmasti, mutta tyylikkäästi katseet hienommissa juhlissa, kuten Wendy Raquel Robinson ja Jacqueline Emerson osoittavat. On hyvä muistaa, että kun mekon väri on totutusta poikkeava, ei asukokonaisuus tarvitse välttämättä lainkaan sen erityisempiä yksityiskohtia ollakseen persoonallinen.

Piristystä perusfarkkuihin

Myös arjen perusvaatteita voi piristää kevään trendikkäillä vihreän sävyillä. Tavallisesti korosteväreihin on helpoin tarttua asusteiden tai aluspaidan kohdalla, mutta tänä keväänä trendi on rohkeampi. Maailmalla Melanie Thierry ja Katherine Jenkins ovat jo riuskasti tarttuneet vihreän sävyn kokeiluun housujen merkeissä.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja