Mainos

Raija Juutila tapettiin takkavälineillä?

Syyttäjä ja puolustus ovat täysin eri mieltä vuonna 1993 kadonneen Raija Juutilan kuolintavasta.

Juutilan ex-avomiehen asianajajan mukaan kuoleman aiheutti yksi leukaan osunut isku, joka on saatettu lyödä esimerkiksi nyrkillä.

Syyttäjän mukaan Juutila kuoli pitkänmallisen astalon iskun seurauksena. Pelkkä nyrkinisku ei kuolemaa ole aiheuttanut, totesi kihlakunnansyyttäjä Mika Mäkinen tänään oikeudelle.

Poliisin esitutkintamateriaalin mukaan Juutilan vartaloon on osunut useita iskuja eri suunnista, ja iskut ovat tapahtuneet vieraalla esineellä.

Esitutkintapöytäkirjan mukaan lyönnit ovat mahdollisesti tapahtuneet takkavälineillä, jotka ovat löytyneet kotietsinnässä Kalevankangas 12:ssa sijaitsevasta varastotilasta.

Varastotila kuuluu ex-miehelle kuuluvaan vuokra-asuntoon. Takkavälinesarjaan kuuluivat teline, hiilikoukku, tuhkaharja ja tuhkalapio. Välineissä on metallivarret ja metalliset kahvat.

Hiilikoukun ja tuhkaharjan kahvat ovat kuitenkin poikki. Juutilan ex-avomiehen mukaan kahvat ovat olleet poikki jo ostaessa, ja hän on säilyttänyt takkavälinesarjaa Kalevankangas 12:ssa niiden ostosta alkaen 1970-luvulta saakka.

Poliisi löysi Juutilan ruumiin jäänteet Valoputkentie 2:sta, yksityisestä varastokatoksesta 21.12.2011. Juutila katosi Kangasalla Pirkanmaalla heinäkuussa 1993.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.