Mainos

Rahaton teini toimi poikkeuksellisella tavalla ensitreffeillä – somekansa ihastui tarinaan

Ihastunut nuorukainen paljasti ensitreffeillä kohtaamansa ongelman – ja ratkaisunsa siihen.

Ensitreffien ikuinen ongelma on se, kuka maksaa. Eräs 17-vuotias nuorukainen, Kittakone Sirisombath Jr., piti maksamista omana velvollisuuteenaan.

Sirisombath vei tulevan tyttöystävänsä, Destiny La'nae Irishin, ensimmäisille treffeille maaliskuussa. Irish oli nuorukaisen ensimmäinen ystävä tämän muutettua Dallasiin. Nuori mies kertoi Buzzfeed-sivustolle Irishin lähettäneen hänelle tekstiviestin koulusta kertoen, että oli nälissään. Niinpä Sirisombath haki tytön koulusta ja tarjoutui viemään tämän Chili's-ravintolaan hampurilaiselle.

Asiassa oli vain yksi ongelma. Sirisombathin lompakko ei aivan antanut periksi kahdelle hampurilaisaterialle, joten nuorukainen esitti, ettei hänellä itsellään ollut nälkä vain, jotta Irish saisi syödäkseen.

Nyt, puolen vuoden seurustelun jälkeen, Sirisombath katsoi ilmeisesti, että aika oli oikea paljastaa ensimmäisten treffien taustalla piillyt suloinen teko myös Irishille. Twitterissä tehty tunnustus sulatti käyttäjien sydämet.

"Ensimmäiset treffimme.... Kerroin sinulle, ettei minun ollut nälkä, mutta oikeasti minulla ei vain ollut rahaa maksaa kummankin puolesta, joten istuin ja katsoin, kun söit."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Suloinen paljastus keräsi kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja yli 24 000 uudelleentwiittausta. Myös Irish näki poikaystävänsä twiitin ja vastasi tälle omalla twiitillään.

"Ei sillä ole väliä. Rahalla ei ole merkitystä, olisimme voineet mennä kauppaan ja ostaa jotain välipalaa. Se olisi käynyt minulle."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Niin surullista ja kaunista"

Teinirakkaus toimi Twitter-käyttäjiin, jotka hehkuttivat nuorta rakkautta estoitta.

"Tämä on niin surullista ja kaunista. Toivon, että olette molemmat onnellisia ja syötte nyt hyvin." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tämä on rakkautta!" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Tarina herätti myös kritiikkiä siitä, pitääkö miehen todella maksaa treffeillä. Moni kuitenkin puolusti pariskuntaa toteamalla, että jokainen tilanne ja pari on erilainen.

Nykyään puolin ja toisin treffeillä ruokia maksava nuori pari ei kritiikistä välittänyt, vaan julkaisi vielä yhteiskuvan hupaisin saatesanoin.

"Mutta me olemme onnellisia ... ja kylläisiä."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Buzzfeed, Someecards

***

4:11

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.