Pysäköinninvalvojat "ilahduttivat" väärin pysäköinyttä autoilijaa – virhemaksun lisäksi he suojelivat autoa hinaamalla sen muualle: katso video hilpeästä tapahtumaketjusta

Valtioneuvoston kanslian Suomi toimii -kampanja kerää ilahduttavia tekoja kansalaisilta 1:54
Näin lähti auto hinaajan matkaan, kun näyttelijä Pirjo Heikkilä halusi ilahduttaa pysäköinninvalvojia.

Kymmenen uutisissa nähtiin eilen hupaisa tapahtumaketju, joka lähti käyntiin Valtioneuvoston Suomi toimii -kampanjasta. Katso videolta, kuin kampanjaan mukaan intoutuneet pysäköinninvalvojat "ilahduttivat" liian lähelle suojatietä pysäköinyttä autoilijaa.

Suomi toimii -kampanjan tarkoituksena on kerätä kansalaisilta ilahduttavia tekoja. Kampanja pärähti kunnolla käyntiin, kun mukaan lähti koomikko Pirjo Heikkilä, joka halusi ilahduttaa liian usein pelkkiä haukkuja saavia pysäköinninvalvojia.

Koomikko halusi tehdä lopun liian lähelle suojatietä pysäköintiin.

Heikkilä oli huomannut tällaisen tilanteen Helsingissä kadulla. Hän mittasi mittanauhalla etäisyyden, jonka jälkeen pystyttiin toteamaan virheen tapahtuneen. Tämän jälkeen Heikkilä ilmoitti asiasta pysäköinninvalvojille.

– He ilahtuivat tosi kovasti ja kiittelivät siellä, sanoo Heikkilä Valtioneuvoston julkaisemalla videolla.

Hinaaja paikalle

Asia ei kuitenkaan jäänyt tähän. Pysäköinninvalvojat lähtivät mukaan kampanjaan ja päättivät vastata Heikkilän haasteeseen.

MTV Uutisten toimittaja Mika Tommola oli paikan päällä, kun pysäköinninvalvojat päättivät ilahduttaa liian lähelle suojatietä pysäköityä autoa.

Videolla näkyy, kuinka viininpunaisen Peugeotin ikkunanpyyhkijän alle on sujautettu pysäköintivirhemaksu. Pelkästään tämä ei riitä, sillä auto pitää myös siirtää hinaajalla turvallisempaan paikkaan.

– Omistaja ilahtuu, kun hänen vaaratilannetta aiheuttava autonsa on siirretty ihan tuohon viereen, sanoo Tommola.

Miten väärin pysäköity Peugeot lähtee hinaajan matkaan? Katso ylhäällä olevalta videolta koko tapahtumaketju!

Lue myös:

    Uusimmat