Puulattian hionta ja lakkaus

Hei! Meillä on kissa ja lakatuissa puulattioissa on melko paljon kynsien jälkiä. Onko lattioiden hiominen ja uudelleen lakkaaminen kallista/vaikeaa? Pystynkö itse hoitamaan remontoinnin vai tarvitseeko siihen ammattimiestä?
t. Pasi

Kiitoksia kysymyksestä Tarvitaan hionta ja lakkaus. Homman voi teoriassa tehdä itse, mutta en suosittele. Hiontakoneen käyttö vaatii huolellisuutta ja osaamista. Huolimaton lopputulos kaikkine lattian urineen on karmeaa jälkeä.

Elikkä suosittelen paikkakunnan parkettiliikkeen tai keltaisten sivujen ilmoitusten kautta ammattihiojan palveluja. Kannattaa käyttää julkisen tilan lakkaa, joka on muutoin kotikäyttöön tarkoitettuja kovempaa ja kestävämpää. Hintaero on euroissa kuitenkin kohtuullinen vaikka prosentuaalisesti huomattavasti kalliimpi.

Omasta mielestäni hiontakustannukset ovat kohtuulliset ja työn osuudesta on lisäksi mahdollista saada verotuksessa vähennyksen.

Hinnat eri vaihtoehtoineen selviävät parhaiten suoraan asennusliikkeestä. Hintaeroina esimerkiksi eräässä tilanteessa oli "tavallinen" lakkaus 17 /m2 ja kovemmalla lakalla 25 /m2. Tuota ei suoraan voi soveltaa kaikkiin tilanteisiin, kuvastaa vain suuruusluokkia.

Terveisin Sakke

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja