Putouksessa nähtiin sensuelli tanssishow sekä mukaansatempaavia lauluesityksiä – näyttelijät paljastavat, kuinka niitä harjoiteltiin

Lauantain Putous-jaksossa nähtiin upeita laulu- ja tanssiesityksiä.

Viime lauantain Putous-jaksossa sketsihahmot pääsivät yllättämään itselleen tärkeitä henkilöitä Laulu hahmoudelle -ohjelmaosiossa.

Studioon laskeutui hikinen tunnelma, kun henkisen hyvinvoinnin valmentaja Hannu Gandhi asteli paidattomana lavalle ja esitti tähtioppilaalleen herkän ja sensuellin tanssin laulaja Aksel Kankaanrannan säestämänä.

Hannu Gandhia esittävä näyttelijä Aku Sipola kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen, että hän harjoitteli tanssiesitystä vain kahden päivän ajan.

– Sain torstaina tuon koreografian ja treenasin sitä torstaina ja perjantaina jonkun verran, näyttelijä kertoi.

Putous-studiossa tanssiminen oli Sipolan mukaan täysin uudenlainen haaste hänelle itselleen.

– Oli tosi kivaa! Halusin laittaa itselleni tuollaisen haasteen. En ole mikään tanssija, eikä minulla ole tanssitaustaa. Halusin haastaa itseäni sillä tavalla, että pääsee tanssimaan Putoukseen, hän kertoi.

Mikko Töyssyn sketsihahmo Kaisla Sose puolestaan tarjoili Putous-katsojille rytmikkään lauluesityksen, jossa hän hoilasi oman tulkintansa UMK:ssa kilpailleen BESSin Ram Pam Pam -kappaleesta. Kaisla omisti lauluesityksensä Tullivirkailija Jarille.

Myöskään Kaisla Soseen esitystä ei harjoiteltu muutamaa päivää pidempään. Töyssy kertoi MTV Uutisille, että Kaislan lauluesityksen taustatanssijat tekivät suurimman työn tanssikoreografian suhteen.

– Kaisla eli hetkessä ja tunteella. Siinä ei hirveästi oltu liimattu koreografioita Kaislalle, Töyssy sanoi.

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat