Purra avautuu maahanmuuttoteksteistään: "Olen ilmaissut itseäni tavoilla, joita en nykyään hyväksyisi"

Perussuomalaisten puheenjohtaja, valtiovarainministeri Riikka Purra kommentoi Twitterissä aiempia kirjoituksiaan maahanmuutosta.

– Olin joskus hyvin turhautunut ja toivoton tietyistä Suomessa nähtävistä maahanmuuton lieveilmiöistä, esimerkiksi naisiin kohdistuvasta häirinnästä ja seksuaalirikoksista ja islamin epätasa-arvoisista käytännöistä. Kuten moni muukin on. Silloin saattaa sanoa tai kirjoittaa vihaisesti ja typerästi, Purra kirjoittaa Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit lukea sen tästä

Twitter-päivityksessä Purra ei edelleenkään ota kantaa siihen, onko hän puhemies Jussi Halla-ahon (ps.) Scripta-blogin vieraskirjan rasististen kirjoitusten takana. Hän kuitenkin tekee selväksi sen, että on aiemmin kirjoittanut asioita, joita ei enää kirjoittaisi.

– Kuten aiemmin sanoin, en tietenkään tässä asemassa, elämänvaiheessa ja iässä kirjoittaisi mitään sellaista enkä ole monista asioista enää lainkaan samaa mieltä. Olen ilmaissut itseäni tavoilla, joita en nykyään hyväksyisi, Purra kirjoittaa Twitterissä.

Purra kommentoi aiemmin tänään blogissaan kirjoittaneensa elämänsä varrella asioita, joita ei kansanedustajana tai ministerinä kirjoittaisi.

– Minun vihainen tekstini on vain vihaista tekstiä, ei mitään muuta. En hyväksy enkä ole koskaan hyväksynyt minkäänlaista väkivaltaa, Purra tarkentaa Twitter-päivityksessään.

– Suoriutumistani jokaisella on oikeus arvioida miten haluaa, mutta politiikassa toivottavasti sen perusteella, mitä luottamustoimissani, kansanedustajana, ministerinä ja puolueen puheenjohtajana teen, hän jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat