Pullaposket kapeammiksi

Meikkitaiteilija Riia Koivisto vastaa joka viikko lukijoiden kysymyksiin kauneudenhoidosta. Tällä kertaa Riia kertoo muun muassa, mikä on Nivean kanta eläinkokeisiin, kuinka pullaposket meikataan ja miten meikataan pienet silmäluomet.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle

Nivea kanta eläinkokeisiin

Mikä on Nivean kanta eläinkokeisiin. Kiitos.

Riian vastaus:

Hei! Nivea ei tee eläinkokeita missään vaiheessa tuotteen valmistuksessa tai testauksessa, eli voit huoletta käyttää kaikkia Niven tuotteita!

Meikillä vai ilman?

Ystäväni meikkaa todella paksusti, niin, että meikkivoide näkyy ihon pinnalla naamiona. Minä taas en käytä mitään meikkiä, edes puuteria. Kumpi on asiantuntijana mielestäsi iholle haitallisempaa?

Riian vastaus:

Meikki suojaa ihoa, eli suosittelen kyllä käyttämään meikkivoidetta kevyesti kasvoilla. Tärkeää ihon kunnon kannalta on päivittäinen puhdistus ja kosteutus.

Paksu meikkikerros joka näyttää naamiolta, ei kyllä imartele ketään. Suosittelen siis kultaista keskitietä, eli luonnollista meikkipohjaa joka tasoittaa ihoa, saaden ihon näyttämään hehkuvalta ja siistin huolitellulta.

Pullaposket kapeammaksi

Minulla on melkoiset pullaposket. Miten saisin meikattua kasvot kapeamman näköiseksi tai mitä ei ainakaan saisi korostaa?

Riian vastaus:

Voit kaventaa kasvojasi varjostamalla niitä tummemmalla meikkivoiteella tai mattapintaisella varjostusvärillä tai aurinkopuuterilla. Levitä tummempi väri poskipuun alapuolelle ja leuan alle huolellisesti häivyttäen.

Poskipuna kannattaa levittää ohimolta kohti poskipäätä niin, että tummin kohta on ohimon / silmäkulman kohdalla, eikä poskipäillä. Tämä tyyli ei ainakaan saa poskiasi näyttämään pyöreämmiltä.

Kuinka korostan silmiäni?

Minulla on isoluomiset kauniit siniset silmät, joita haluaisin korostaa. Pidän ruskean sävyistä, mutta tähän asti ostamani ovat kaikki olleet liian tummia. Sopiiko ruskeat värit yli 40-vuotiaalle yleensäkään? Miten vähentää otsaryppyjen näkyvyyttä meikissä?

Riian vastaus:

Ruskeat sävyt korostavat upeasti sinisiä silmiä. Kokeile myös luumun ja kanervan vivahteita, ne ovat omiaan myös sinisilmäisille. Vältä tunkkaisia sävyjä ja panosta puhtaisiin vivahteisiin. Suosi mattapintaisia luomivärejä.

Valoa heijastava peitevoide Perfect Cover sopii käytettäväksi valokynän tavoin. Levitä tuotetta otsarypyn päälle rypyn suuntaisesti ja vain aivan aavistuksen verran. Häivytä peitevoide taputtelemalla. Tämä pieni valoa heijastava efekti saa rypyn näyttämään matalammalta ja kirkastaa samalla ihoasi. Testaa!

Näppyläisen ihon hoito

Hei! Millaista ihonhoitoa puhdistuksesta meikkaukseen suosittelisit näppyläiselle iholle? Otsassani on tällä hetkellä melko paljon pieniä näppyjä, välillä kuivia ja välillä puhkaistavia. Olen 17 vuotias. Onko hyvä rasvata sitä vai antaa kuivua? Ja estääkö meikkivoiteen käyttö näppyjen poistumista?

Riian vastaus:

Ihosi kaipaa kosteutta, mutta myös tehokasta ja puhdistavaa hoitoa. Ihoa kannattaa ehdottomasti rasvata aamuin illoin, ja puhdistaa kasvot myös aamulla ja illalla. Saat näin ihon nopeammin tasapainoon ja pääset näpyistä pikemmin eroon.

Testaa puhdistukseksi Nivea Young -sarjan Wash Off! Cleansing Gel puhdistusgeeliä. Öljytön tuote puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Moisturising Day Care kosteusvoide suojaa ihoa, kosteuttaa sitä ja pitää sekaihon mattapintaisena pitkään.

Meikkivoide suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, kuten lialta, saasteilta, pölyltä, viimalta, tuulelta ja auringon haitallisilta säteiltä. Kokeile Stay Real -meikkivoidetta. Se on öljytön, luonnollisesti ihoa tasoittava ja ihon sävyyn mukautuva meikki.

Pienten silmäluomien meikkaaminen

Moikka! Olen 13- vuotias ja minulla on pienet silmäluomet. En tiedä miten voisin meikata silmäni hyvin ettei se näytä tyhmän näköiseltä. Minulla on vaaleat hiukset ja sini-harmaat silmät.

Riian vastaus:

Levitä yksi vaalea luomiväri sävy koko liikkuvalle luomelle. Testaa roosaa, korallia tai vaniljan vivahdetta. Vaalea luomiväri saa silmäsi näyttämään suuremmilta.

Suosi hentoa silmämeikkiä, se sopii hyvin nuorelle ja on myös kivan muodikas.

Levitä ripsiväri yläripsiin ja harjaa ulommaiset ripset huolella, niin että saat silmät avautumaan kunnolla ja näyttämään suuremmilta. Älä meikkaa alaripsiä lainkaan, se saattaa tehdä silmistäsi helposti pienemmän näköiset.

Raidat mustahiuksiselle

Hei Riia! Minkä väriset raidat sopisivat minulle? Minulla on mustat hiukset ruskeat silmät ja ihokin on hiukan tummat.

Riian vastaus:

Kokeile mustiin hiuksiisi tummia ruskeansävyisiä raitoja. Toffee, maitokahvi ja tumma suklaa olisivat vivahteina ihania tummaan hipiääsi ja ruskeisiin silmiisi. Kannattaa kokeilla!

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle

Lue myös:

    Uusimmat