Mainos

Puhjenneesta ilmapallosta löytyi koskettava viesti: "Halusin vain kertoa, että kaipaan sinua"

Nainen löysi kävelyretkellään viestin, jonka sisältö teki häneen lähtemättömän vaikutuksen. 

Tavallinen kävelyretki sai erikoisen käänteen, kun Courtney Wiatt huomasi puiden oksilla roikkuneen puhjenneen ilmapallon. Nainen luuli palloa roskaksi, kunnes hänen silmiinsä osui jotain ainutlaatuista. Palloon oli kiinnitetty kirje, joka sisälsi koskettavan viestin mieheltä hänen edesmenneelle äidilleen. Viesti kosketti naista syvästi jo heti ensiriveiltä alkaen.

"Hyvää syntymäpäivää! Halusin vain kertoa, kuinka paljon kaipaan sinua."

"Mutta kai se on vain odotettava" 

Kirje kuului miehelle, joka ei ollut ainoastaan poika, vaan myös aviomies ja isä. Hän oli halunnut palloon sidotun viestin avulla tavoittaa äitinsä kertoakseen, mitä kaikkea hänen poikansa elämään nykyisin kuului.

Kirjeestä välittyi onnellisuutta hänen kirjoittaessaan pienestä pojastaan ja rakkaudestaan vaimoaan kohtaan. Hän toivoi kirjeessä olevansa paras mahdollinen aviomies vaimolleen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Toivon, että voisit olla täällä ja nähdä heidät. Tiedän, että katsot alas taivaasta koko ajan. Kaipaan sinua kuin hullu ja toivotan sinulle kaikkea hyvää sinne ylös. On niin monia asioita, joita haluaisin kysyä sinulta. On myös monia asioita, joita haluaisin kertoa sinulle. Mutta kai se on vain odotettava. Rakastan sinua, äiti", kirjeessä kerrotaan. 

Wiatt rakastui kirjeeseen niin kovasti, että päätti jakaa kuvan löydöksestään Twitterissä, jota kautta se on koskettanut jo kymmeniä tuhansia ihmisiä. Toivottavasti viestin sanoma tavoitti myös kirjeen alkuperäisen vastaanottajan. 

Joskus pienetkin asiat voivat saada aikaan suuren reaktion. Niin myös tällä videolla, jossa koiraa hartaasti toivonut tyttö saa syliinsä pienen lemmikin. 

2:01

Lähde: Goodtoknow

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja