"Puhdas hanavesi oli ratkaiseva juttu" – Patrik Laine velmuili Aleksander Barkovin vierellä

Laine ja Barkov tiedotustilaisuudessa Panthers-Jets-ottelun jälkeen 4:58

Suomalaistähdet Patrik Laine ja Aleksander Barkov vaikuttivat perjantain ottelun jälkeen siltä, että NHL-viikko Suomessa on vienyt heistä mehut. 

Barkovin edustama Florida voitti toisen Helsingissä pelatun ottelun 4-2, kun Laineen Winnipeg oli parempi samoin lukemin torstaina. 

Kaksikko tuli lehdistötilaisuuteen yhdessä perjantain ottelun jälkeen. Molemmat kehuivat tapahtumaa ikimuistoiseksi ja kiittelivät suomalaisyleisöä unohtumattomasta kokemuksesta.

Tämän lisäksi Laine heitteli sarkastisia vastauksia useampaankin kysymykseen. 

– En tiedä vielä mitä teen (tänä iltana). Pelaan vaikka ristinollaa Sashan kanssa, Laine totesi ja sai hyväksyvän nyökkäyksen Barkovilta. 

Laineelta tiedusteltiin myös sitä, miten hän sai käännettyä alkukauden vaikeudet neljäksi maaliksi kahdessa ottelussa juuri Suomessa. 

Alla olevalla videolla Tulosruudun kuvaa perjantain ottelusta. Mukana myös Patrik Laineen osuma. (juttu jatkuu videon jälkeen)


– Puhdas hanavesi. Se on erittäin virkistävää. Se oli ratkaiseva juttu, Laine heitti. 

Barkov sanoi, että kaksi ottelua peräkkäisinä iltoina oli raskas kokemus. Sentteri sanoi, että torstain kuorma tuntui jaloissa toisessa kamppailussa. 

– Eilen tuntui paremmalta. Pelasin aika paljon torstaina, eikä tänään ollut niin paljon energiaa. Kuitenkin pystyin olemaan jotenkin sillä tasolla, etten ollut haitaksi joukkueelle, Barkov hymähti. 

Molemmat joukkueet lentävät Pohjois-Amerikkaan lauantaina. 

Jets-pakki Dustin Byfuglien vitsaili Laineen kustannuksella torstain ottelun jälkeen (video alla). 

Byfuglien murjaisi median eteen jääneelle Laineelle –"Emme jää bussin kanssa odottamaan" 0:18

Lue myös:

    Uusimmat