Pudonnut Muodin huipulle -Caterina: Urani jatkuu Italiassa

Muodin huipulle -jaksossa kotimatkalle lähti Wille Lipposen kanssa italialais-suomalainen Caterina Montagni. Nainen otti pudotuksen hyvin ja totesi catwalkin jälkeen, että työ muotisuunnittelijana jatkuu Italiassa.

Italialais-syntyinen Caterina oli toinen Muodin huipulle -jakson tippujista. Caterina itse suhtautui pudotukseen rauhallisesti.

– Nyt on neutraalit fiilikset. Tämä oli kokemus ja kaikki kokemukset elämässä ovat tärkeitä. Nyt mennään eteenpäin, hän summasi tunteitaan catwalkin jälkeen.

Caterina ei ollut sataprosenttisen tyytyväinen työhönsä ja myönsi, että jos olisi itse tehnyt kolmen asukokonaisuuden malliston, hän olisi miettinyt kankaat uusiksi. Yhteistyö Harrietin ja Anne-Marin kanssa sujui kuitenkin hyvin.

– Ei ollut tarpeeksi aikaa. Meillä kolmella on tosi vahvat, erilaiset tyylit, eikä niitä ollut helppoa yhdistää, vaaleaverikkö toteaa.

Muodin huipulle -kilpailu oli Caterinan mukaan henkisesti raskas kokemus.

– Oli aika stressaavaa. Ei voi toteuttaa ajatuksiaan niin hyvin kuin haluaisi ja on paineita. Täällä on todella vähän aikaa tehdä töitä, hän huomauttaa.

Caterina ei aio jäädä harmittelemaan pudotustaan sen enempää, vaan miettii jo tulevaisuutta.

– Olen nyt jonkin aikaa Suomessa ja sitten palaan töihin Italiaan ja jatkan elämää, hän vakuuttaa.

Katso Caterinan videohaastattelu!

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja