PSG taisteli kovan voiton Münchenissä, Neymar loisti – katsokaa, mikä taidonnäyte

PSG taisteli kovan 3–2-vierasvoiton Bayern Müncheniä vastaan jalkapallon Mestarien liigassa joukkueiden ensimmäisessä puolivälieräottelussa. Pariisilaisten riveissä loistivat Kylian Mbappé ja Neymar.

Neymar alusti avausjaksolla sankassa lumisateessa PSG:n molemmat osumat, ensin lyhyellä syötöllä Kylian Mbappélle ja sen jälkeen häikäisevällä keskityksellä oikea-aikaisesti pystyyn puikanneelle Marquinhosille.

Katso Neymarin upea alustus PSG:n toiseen maaliin ylälaidan videolta.

Marquinhos joutui jättämään loukkaantumisen myötä kentän vain kaksi minuuttia iskemänsä maalin jälkeen 30. minuutilla.

Seitsemän minuuttia myöhemmin PSG-puolustus hapuili Marquinhosin poissa ollessa, ja Maxim Choupo-Moting puski Bayernin maalin päähän Benjamin Pavard'n tarkasta keskityksestä.

Saksalaisisännät jatkoivat väkevää hyökkäysmyllyttelyään ja nousivat tasoihin toisella jaksolla. Thomas Müller maalasi tällä kertaa Joshua Kimmichin syötöstä.

PSG ei kuitenkaan näistä osumista taintunut. Kylian Mbappé näki tyhjää tilaa saksalaisten maalin etukulmassa ja sijoitti pelivälineen alakulmaan. 68. minuutilla syntynyt ranskalaistähden toinen osuma vei pariisilaiset 3–2-vierasjohtoon, joka piti loppuun saakka.

Vierasmaalit antavat vierasmaalisäännön ollessa voimassa pariisilaisille vahvat asemat ensi tiistaina käytävään joukkueiden toiseen kohtaamiseen. Viime kaudella PSG ja Bayern iskivät yhteen Mestarien liigan finaalissa, jolloin Bayern juhli 1–0-voittoa.

Illan toisessa ottelussa nimellinen vierasjoukkue Chelsea kukisti Porton 2–0 Mason Mountin ja Benjamin Chilwellin osumilla. Otteluparin kumpikin koitos pelataan Sevillassa.