PSG:n supertähti kärsinyt unettomuudesta ManU-tappion jälkeen – rangaistuspotkun aiheuttanut puolustaja syyttää joukkuetta: "Pukukopissa oli paljon omahyväisyyttä"

PSG:n päävalmentaja Tomas Tuchel kertoi pelaajiensa halunneen kauden olevan ohi Manchester United -tappion jälkeen.

PSG oli Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisen osaottelun jälkeen hyvissä asemissa haettuaan Old Traffordilta 2-0-vierasvoiton.

Pariisilaiset eivät kuitenkaan pystyneet muuttamaan toisessa osaottelussa pelin täydellistä hallintaa maaleiksi, kun taas Manchester United hyödynsi puolittaisina lahjoina auenneet harvat paikkansa ja eteni jatkoon 3-1-voitolla vierasmaalisäännön turvin.

Tuchel kertoi lehdistötilaisuudessa maanantaina avoimesti pelaajiensa tuntemuksista tappion jälkeen.

– Vain päiviä ottelun jälkeen, monet pelaajista halusivat kauden olevan ohi. He halusivat lomalle hetkeksi. Se ei ollut vaihtoehto Tuchel sanoi ESPN:n mukaan.

– Emme tule voittamaan Mestarien liigaa tänä vuonna, mutta se on mahdollisuus meille toimia kuten mestarit.

Kylian Mbappeja ratkaisevaan rangaistuspotkuun johtaneen käsivirheen tehnyt Presnel Kimpembe ovat analysoineet tappiota ja kertoneet sen seurauksista.

– En ole kyennyt nukkumaan tappion jälkeen ja luulen, että muulla joukkueella on ollut sama tilanne, Mbappe sanoi ESPN:n mukaan viikonloppuna.

– Työskentelimme kovaa päästäksemme tähän pisteeseen ja nyt olemme ulkona. Olemme pettyneitä. Jalkapallo jatkaa eteenpäin. Yritämme saatta kauden päätökseen.

PSG-puolustaja Kimpemben mukaan joukkueessa esiintyi omahyväisyyttä ja liiallista tyytyväisyyttä toisen osaottelun alla. 

– Ensimmäiseen osaan Old Traffordilla verrattuna, sanoisin pukukopissa olleen paljon omahyväisyyttä. Toisessa osassa ei ollut sama PSG ja se tuntui siltä, Kimpembe sanoi YouTube-kanava Brosin haastattelussa. 

– Menetimme ensimmäisen ottelun sitoutumisemme. Se oli erottava tekijä. Kyse ei ollut viime vuosien kokemuksista, jotka olisivat tuottaneet meille painetta. Totuus on, että otimme pelin kevyesti. Se on jotain, mitä minulle ei tule enää koskaan tapahtumaan, Kimpembe lupasi. 

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Juventus - Atletico Madrid suorana tiistaina myös Subilla.

Tiistai:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1, mtv.fi ja Sub
Juventus – Atletico Madrid klo 21.55 C More Sport 1 ja Sub
Manchester City – Schalke klo 21.45 C More Sport 2

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Bayern München – Liverpool klo 21.55 C More Sport 1
Barcelona – Lyon klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat