Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kodin kustannukset kasvavat – koiran sotkema luksusmatto uusittiin vain päivien käytön jälkeen

Matto jouduttiin uusimaan hyvin lyhyen käytön jälkeen.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin uuden kodin remontoinnin hulppeat kustannukset ovat puhututtaneet brittejä. Veronmaksajat kustansivat remontista noin 2,7 miljoonaa euroa.

Remontin lisäksi uuden kodin sisustus on aiheuttanut ylimääräisiä kustannuksia. On paljastunut, että pariskunnan hankkima kallis matto jouduttiin uusimaan vain muutaman päivän käytön jälleen.

Toinen herttuaparin koirista jätti mattoon mutaisia jälkiä, joita siivooja yritti puhdistaa. Matto kuitenkin vaurioitui niin pahasti, että se piti korvata uudella.

– Siivooja ei hoksannut, että voimakas puhdistusaine vahingoittaisi mattoa, lähde kertoi Daily Mail -sivustolle.

Lähteen mukaan siivooja oli suunniltaan mokansa vuoksi, mutta Harrya ja Meghania lisäkustannukset eivät vaikuttaneet huolettavan.

Harryn ja Meghanin Frogmore Cottagen asunto remontoitiin täysin ennen heidän muuttoaan. Vuonna 1801 rakennettu kiinteistö oli erotettu viideksi erilliseksi asumukseksi, mutta puoli vuotta kestäneessä remontissa se muutettiin taas yhdeksi asumukseksi.

Vaikka itse remontin kustansivat veronmaksajat, herttuapari maksoi itse esimerkiksi kalusteet.

Lue myös:

    Uusimmat