Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin päätös suututtaa – Archien ristiäisiä juhlitaan yksityisesti

Kansa ei pääse näkemään Archien ristiäisiä.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aikovat järjestää esikoisensa Archie Harrisonin ristiäiset yksityisesti. He tahtovat suojella lapsensa yksityisyyttä, joten ristiäiset järjestetään kuningattaren kappelissa Windsorin linnassa piilossa yleisöltä ja medialta.

Tilaisuudesta otettuja valokuvia luovutetaan myöhemmin medialle sekä julkaistaan sosiaalisessa mediassa.

Daily Mailin mukaan tilaisuus on pieni ja intiimi, sillä paikalle saapuu vain 25 vierasta. Mukana ovat ainakin prinssi Charles ja herttuatar Camilla, prinssi William ja herttuatar Catherine perheineen, sekä Archien kummit.

Päätös on herättänyt kritiikkiä erityisesti siksi, että vasta viime viikolla uutisoitiin herttuaparin käyttäneen uuden kotinsa remontointiin 2,7 miljoonaa euroa veronmaksajien rahoja. Kuninkaallinen kirjailija Penny Juror arvostelee parin ratkaisua The Times -lehdessä.

– He eivät voi saada molempia. Joko he ovat täysin yksityisiä, maksavat itse talonsa ja katoavat julkisuudesta, tai pelaavat peliä kuten sitä kuuluu pelata, hän sanoo.

Tv-juontaja Piers Morgan on samaa mieltä.

– Ristiäisten pitäisi olla julkiset, tai kansan pitäisi saada maksamansa 2,7 miljoonaa euroa takaisin.

Myös Twitter-kansa on päätöksestä harmissaan.

– Olkaa hyvä ja selittäkää, miksi kansa maksaa veroja Sussexin herttuaparille, jotka jatkavat yksityistä elämää meidän kustannuksellamme? Jos he haluavat yksityisen elämän, meidän ei pitäisi maksaa heille, kirjoittaa eräs.

Lähteet: Daily Mail, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat