Prinssi Harry ja herttuatar Meghanin Archewell-säätiön johtaja astui syrjään tehtävästään vain päiviä ennen kohudokumentin julkaisua

9:52
Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohuhaastattelu Oprahin kanssa kuohutti keväällä 2021 niin hovissa kuin sen ulkopuolellakin.

Pariskunnan tiedottajan mukaan johtajanvaihdokseen ei liity draamaa.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Archewell-säätiön puheenjohtaja Mandana Dayani on astunut syrjään tehtävästään. Säätiön sisäinen muutos tapahtui vain päiviä ennen pariskunnan kohua aiheuttaneen Netflix-dokumentin julkaisua.

– Dayani on ollut olennainen osa Archewellia ja olemme kiitollisia hänen intohimostaan, sitoutumisestaan ​​ja johtajuudestaan, pariskunnan, tiedottaja kertoi The Independent -lehdelle sunnuntaina.

Samalla ilmoitettiin, että Harry ja Meghan ottavat Dayanin aseman hoitaakseen. Tehtävän päättyminen johtui tiedotteen mukaan suunnitellusti vanhempainvapaan määräaikaisesta sijaisuudesta.

– Hänen siirtymisensä oli molemminpuolisesti suunniteltu ja tarkoituksena oli, että herttua ja herttuattar ottavat nyt täyden johdon yhtiöstään. Tähän tehtävään ei tule korvaavaa henkilöä. Rouva Dayani tukee täysin herttuaa ja herttuatarta heidän uusissa johtotehtävissään ja he pysyvät ystävinä.

Harry & Meghan -nimeä kantava, myöhemmin joulukuussa julkaistava sarja valaisee pariskunnan rakkaustarinan ylä- ja alamäkiä sekä vaikeita hetkiä kuninkaallisessa valokeilassa.

Dokumenttisarjan trailerissa nähdään lukuisia ennennäkemättömiä, paikoin hyvin henkilökohtaisiakin kuvia parin elämästä. Lisäksi trailerissa vilahtaa myös prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen sekä kuningatarpuoliso Camillan kuva.

The Sunin mukaan näyttää siltä, että Harry ja Meghan sytyttivät dokumenttinsa trailerilla jälleen sodan Williamia ja Catherinea vastaan. Julkaisu kertoo, että kuninkaalliset avustajat uskovat Harryn ja Meghanin ajastaneen trailerinsa julkaisupäivän tarkoituksellisesti osumaan samaan ajankohtaan Williamin ja Catherinen Yhdysvaltoihin tekemän vierailun kanssa.

Lähde: E!News


 
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja